Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuw CW40/CW40 kantelstuk op de markt
Compact gietstalen kantelstuk.

Nieuw CW40/CW40 kantelstuk op de markt

Met zeer lage opbouwhoogte

Pladdet, leverancier van grondverzetmachines en aanbouwdelen, introduceert een nieuw CW40/CW40 kantelstuk, dat een zeer lage opbouwhoogte van slechts 455 mm meet.

Het CW40/CW40 kantelstuk is geschikt voor graafmachines tot dertig ton eigen gewicht. Eline de Putter, verantwoordelijk voor marketing & communicatie bij Pladdet: “Het onderscheidende kenmerk van dit kantelstuk is de constructie, waarbij zowel de onder- als bovenzijde uit één stuk zijn gegoten. Met een Met een zeer lage opbouwhoogte van slechts 455mm wordt het verlies aan opbreekkracht geminimaliseerd.”

Een doorsnede van het nieuwe kantelstuk.

Naast de snelwissel-aansluiting bovenaan, is een vaste ophanging bovenaan ook mogelijk, direct aan de machine. Het voordeel hiervan is dat de complete opbouwhoogte nog lager is omdat de vaste CW snelwissel vervalt.

Breed scala aan toepassingen

Pladdet heeft bij de ontwikkeling van dit innovatieve kantelstuk ook gedacht aan flexibiliteit. Met een kantelhoek van maximaal 45 graden en een eigen gewicht van slechts 560 kg is deze in te zetten op machines vanaf 15 ton. Dit maakt het CW40/CW40 kantelstuk ideaal voor een breed scala aan toepassingen, variërend van grondverzet tot wegenbouw.

Compleet assortiment

Het nieuwe kantelstuk is een aanvulling op het brede assortiment van Pladdet. Dat bestaat naast graafbakken, grijpers, verlenggieken, kantelstukken en kantelmotoren, ook uit bosbouwapparatuur, houtgrijpers en houtsplijters. De Putter verwacht veel animo voor het nieuwe kantelstuk. “Zoals bijna al onze innovaties, is ook dit kantelstuk ontwikkeld naar aanleiding van vragen uit de markt.”

Pladdet is leverancier van aanbouwdelen voor grondverzetmachines en dealer van het merk Hitachi en diverse andere machinemerken. Een groeiend familiebedrijf dat dit jaar tachtig jaar bestaat. “Pladdet staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Ieder jaar produceren wij zo’n 7.000 aanbouwdelen voor graafmachines en wielladers in eigen huis, voor klanten wereldwijd. Vakmanschap en het leveren van topkwaliteit staan daarbij voorop.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details