Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

NIEUW: GMT Total Tree Control bij Senex

e90e349b-42bb-499d-973c-d7aabaa7068b

20 oktober 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het West-Vlaamse Senex breidt z’n portfolio uit met de exclusieve distributie van GMT Equipment. “Het Nederlandse GMT Equipment staat al jaren garant voor bewezen kwaliteit in velgrijpers. Hun innovatief karakter en insteek om bedrijven sneller, efficiënter en veiliger te laten werken sluit perfect aan bij onze bedrijfsvisie,” vertelt Kim de Gruyter, zaakvoerder van Senex.

“De vooruitstrevende velgrijpers zijn een logische aanvulling op ons bestaande gamma. Op deze manier kunnen we een totaaloplossing aanbieden naar boomverzorgers, maar evenzeer naar gemeentebesturen en overheidsinstellingen. Het veilig snoeien of verwijderen van bomen na stormschade bijvoorbeeld wordt zo een fluitje van een cent. De velgrijper helpt om efficiënter om te gaan met manuren,” treedt mede-zaakvoerder Pieter Decock bij.

NIEUW: GMT Total Tree Control

Dankzij de GMT Equipment velgrijper is uw basismachine multi-inzetbaar. De GMT velgrijper monteer je met gemak op de hydraulische leiding van elke mobiele kraan, vrachtwagenkraan of andere kraan waar nu een houtgrijper of andere grijper aan zit. De GMT velkop past op iedere basismachine met kraan, zoals op een vrachtwagen, graafmachine, verreiker, trekker, uitrijder en skidder.

De nieuwe modellen velkoppen van GMT Equipment zijn speciaal ontwikkeld om het vasthouden van boomdelen na het moment van zagen mogelijk te maken. Hierbij wordt niet alleen de tilt-cilinder van de velgrijper geblokkeerd, maar ook de beweging in alle richtingen in de cardanische ophanging. Dat betekent: flexibel aanleggen en vast wegnemen met een druk op de knop! Het ontwerp en de werking hiervan zijn onlangs gepatenteerd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details