Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

Nieuwe hydraulische palenrammer voor de Europese markt

IMG_1882

4 april 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het uitgebreide gamma aan benzine-, pneumatische-, en hydraulische palenrammers wat EuroGate International te bieden heeft, stelt iedere hekwerker en hovenier in staat zijn ram-klus in een korte tijd vakkundig uit te voeren. Het aanbod adapters en toebehoren is daarnaast zeer veelzijdig en voor elk type paal en diameter is er wel een oplossing.

Maar nu breidt EuroGate International het assortiment hydraulische palenrammers nóg verder uit. Met de Maruzen KH193 komt de palenrammer specialist uit Dedemsvaart met een lichtgewicht hydraulische krachtpatser met veel power.

Perfect voor hekwerkers en het zetten van afrasteringen

De KH193 palenrammer is met het gebruik van de juiste adapter een perfecte keuze bij het slaan van stalen buizen, bijvoorbeeld 60 x 40 mm of ø 60 mm. Maar de machine is net zo geschikt voor houten palen tot een diameter van 110 mm. Hij weegt slechts 20 kg en is krachtiger dan een benzinerammer. Met een maximale oliedruk van 25 l/min slaat de machine de paal met 1920 slagen per minuut krachtig de grond in.

Uitgebreid getest in het veld

Sinds vorig jaar heeft EuroGate bij een tal van gebruikers de machine uitvoerig laten testen en kijkt zeer positief terug op de reacties en feedback die daarop is gekomen. Ook de prijsstelling doet menig gebruiker positief verrassen. Deze machine is aan te sluiten op uw (mini)graafmachine maar de combinatie met de Maruzen UH070 hydraulische powerpack maakt de machine multi-inzetbaar, wendbaar en flexibel in gebruik.

Kies voor vertrouwen

Maruzen is marktleider in Japan op het gebied van hydraulische aangedreven machines en heeft al meer dan 65 jaar ervaring met het bouwen van hydraulisch gereedschap. Het topmerk biedt uitstekende kwaliteit en heeft samen met EuroGate International, service hoog in het vaandel staan.

Rechtstreeks uit voorraad leverbaar.

Kijk voor meer informatie op eurogate-international.com of bel met 0523 638286.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details