Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

Nieuwe Iseki maaiers

Foto-Iseki-RBCE

24 augustus 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Iseki brengt op GTH nieuwe op afstand bestuurbare maaiers op de markt. Er zijn 3 modellen beschikbaar: 70, 80 en 95 cm werkbreedte. De aandrijving gaat via rupsbanden. Een verlaagd frame zorgt voor een stabiele machine op talud. Voor meer gemak en veiligheid maait deze Iseki zowel vooruit als achteruit. De maximale hellinghoek bedraagt 45 graden. Het mes-systeem bestaat uit wegklapbare slagmessen.

Alle modellen kennen naast afstandsbesturing ook GPS besturing (optioneel)

Het elektrische model heeft een werkbreedte van 70 cm, is volledig elektrisch met een elektromotor van 10 kW-13,6 pk. De maaihoogte via de afstandsbediening instelbaar van 30-150 mm. De gebruiksduur bedraagt ongeveer 3 tot 5 uur.

De modellen met een werkbreedte 80 cm en 95 cm kennen een hybride aandrijving. De aandrijving van de rupsen gaat via 48 volt elektromotoren. Model RCBE heeft een 13 pk Kawasaki motor en RCBE een Kawasaki EFI motor met een vermogen van 26 pk.

Voor deze modellen zijn tal van opties leverbaar, zoals een liftsysteem achteraan, sneeuwschuif, Flex cut maaier en kantensnijder, zodat de machine nog breder ingezet kan worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details