Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuwe Iseki maaiers

Nieuwe Iseki maaiers

Iseki brengt op GTH nieuwe op afstand bestuurbare maaiers op de markt. Er zijn 3 modellen beschikbaar: 70, 80 en 95 cm werkbreedte. De aandrijving gaat via rupsbanden. Een verlaagd frame zorgt voor een stabiele machine op talud. Voor meer gemak en veiligheid maait deze Iseki zowel vooruit als achteruit. De maximale hellinghoek bedraagt 45 graden. Het mes-systeem bestaat uit wegklapbare slagmessen.

Alle modellen kennen naast afstandsbesturing ook GPS besturing (optioneel)

Het elektrische model heeft een werkbreedte van 70 cm, is volledig elektrisch met een elektromotor van 10 kW-13,6 pk. De maaihoogte via de afstandsbediening instelbaar van 30-150 mm. De gebruiksduur bedraagt ongeveer 3 tot 5 uur.

De modellen met een werkbreedte 80 cm en 95 cm kennen een hybride aandrijving. De aandrijving van de rupsen gaat via 48 volt elektromotoren. Model RCBE heeft een 13 pk Kawasaki motor en RCBE een Kawasaki EFI motor met een vermogen van 26 pk.

Voor deze modellen zijn tal van opties leverbaar, zoals een liftsysteem achteraan, sneeuwschuif, Flex cut maaier en kantensnijder, zodat de machine nog breder ingezet kan worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details