Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuwe Köppl werktuigendrager op Groene sector

Nieuwe Köppl werktuigendrager op Groene sector

Köppl importeur Van der Haeghe BV uit Geldermalsen zal op de beurs de Groene sector in Hardenberg een nieuw type tweewielige werktuigendrager introduceren: de Multitalent.

Kenmerken: veelzijdigheid, robuustheid en betrouwbaarheid.

De Multitalent is standaard voorzien van een hydrostatische rijaandrijving en een mechanische aandrijving van de werktuigen. De hydrostaat wordt bediend via een draaiknop op de stuurboom. Deze Köppl heeft een trillingsdempende schanierpunt en 20 graden en 180 graden draaibaar. Wanneer de duwboom gedraaid wordt, blijven alle bedieningsorganen in dezelfde positie. De machine kent verder een grote bodemvrijheid en is geheel vlak.

Köppl bouwt een enorm arsenaal aan aanbouwwerktuigen zelf. Deze zijn snel een eenvoudig te wisselen doordat deze zijn gestandaardiseerd en zijn voorzien van een snelwisselflens.

De Multitalent is met 3 verschillende krachtbronnen beschikbaar. Zo zijn er 2 benzinemotoren leverbaar namelijk een 9 en 14 pk. En is er een elektrische variant met een piekvermogen van 7,3 kW. U kunt de machine bewonderen op stand 582 bij Van der Haeghe bv.

Köppl

Köppl is een familiebedrijf die 125 jaar geleden is opgericht en is begonnen als smederij en landbouwmechanisatiebedrijf. In 1948 is begonnen met de productie van de eerste Köppl machines. Köppl levert een compleet programma aan werktuigdragers, waarvan 3 typen met elektrische aandrijving. Ook levert Köppl modellen met rupsaandrijving en radiografische bediening of compleet autonoom.

Van der Haeghe BV is een dochteronderneming van Hilaire van der Haeghe NV/Wilrijk in België. Van der Haeghe b.v. is o.a. importeur/distributeur van de merken Iseki, Ferris, Köppl, Addax, Redexim, Segway Navimow, Simplicity, Snapper, Solo en Ambrogio.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details