Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuwe Service Kits en Care & Clean Kits van STIHL
Met een luchtfilter, bougie en brandstoffilter bevatten de speciaal voor de verschillende machines ontwikkelde STIHL Service Kits alle essentiële onderdelen voor een eenvoudig standaardonderhoud.

Nieuwe Service Kits en Care & Clean Kits van STIHL

Machineonderhoud was nog nooit zo eenvoudig

Een regelmatig onderhoud van je gereedschap garandeert dat het betrouwbaar werkt en lang meegaat. Om eigenaars en gebruikers daarbij te helpen biedt STIHL Service Kits aan voor een breed assortiment benzinemachines – van kettingzagen en bosmaaiers tot heggenscharen, bladblazers en doorslijpmachines. Deze Service Kits bevatten alle essentiële onderdelen voor een gemakkelijk onderhoud, zoals een luchtfilter, bougie en brandstoffilter.

De STIHL Care & Clean Kits bevatten alles wat nodig is voor een efficiënte reiniging en onderhoud van machines zoals robotmaaiers of grasmaaiers.

Voor eigenaars van tuingereedschap zijn er ook verschillende STIHL Care & Clean Kits beschikbaar. Ze vergemakkelijken het onderhoud en de reiniging van bijvoorbeeld grasmaaiers en robotmaaiers of heggenscharen en bosmaaiers. Zo helpen ze de prestaties van de machines op peil te houden. Net zoals de STIHL Service Kits zijn de STIHL Care & Clean Kits vanaf nu verkrijgbaar bij de STIHL dealer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details