Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

Nieuwe Service Kits en Care & Clean Kits van STIHL

Naamloos-1
Met een luchtfilter, bougie en brandstoffilter bevatten de speciaal voor de verschillende machines ontwikkelde STIHL Service Kits alle essentiële onderdelen voor een eenvoudig standaardonderhoud.

30 september 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Machineonderhoud was nog nooit zo eenvoudig

Een regelmatig onderhoud van je gereedschap garandeert dat het betrouwbaar werkt en lang meegaat. Om eigenaars en gebruikers daarbij te helpen biedt STIHL Service Kits aan voor een breed assortiment benzinemachines – van kettingzagen en bosmaaiers tot heggenscharen, bladblazers en doorslijpmachines. Deze Service Kits bevatten alle essentiële onderdelen voor een gemakkelijk onderhoud, zoals een luchtfilter, bougie en brandstoffilter.

De STIHL Care & Clean Kits bevatten alles wat nodig is voor een efficiënte reiniging en onderhoud van machines zoals robotmaaiers of grasmaaiers.

Voor eigenaars van tuingereedschap zijn er ook verschillende STIHL Care & Clean Kits beschikbaar. Ze vergemakkelijken het onderhoud en de reiniging van bijvoorbeeld grasmaaiers en robotmaaiers of heggenscharen en bosmaaiers. Zo helpen ze de prestaties van de machines op peil te houden. Net zoals de STIHL Service Kits zijn de STIHL Care & Clean Kits vanaf nu verkrijgbaar bij de STIHL dealer.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details