Platform voor de tuin- en groenprofessional
Ook Lodewijk Hoekstra, de bekendste TV tuinman, werkt met 12V tuinverlichting
Zo sfeervol kan een tuin met Lightpro verlichting zijn. De verschillende elementen worden perfect uitgelicht.

Ook Lodewijk Hoekstra, de bekendste TV tuinman, werkt met 12V tuinverlichting

De firma Techmar uit Hengelo is de fabrikant achter het bekende 12V tuinverlichtings-merk Lightpro. Ze zijn recent een samenwerking aangegaan met Lodewijk Hoekstra, de groenste tuinman van Nederland en drijvende kracht achter ‘Lodewijks Groene Geluk’ en ‘Lodewijks Droomtuinen’ die beiden op RTL 4 worden uitgezonden. Waarom Lightpro 12V lampen zo geschikt zijn als tuinverlichting kwam naar voren in een project bij een kinderdagverblijf: veiligheid boven alles.

Het Lightpro systeem van Techmar werk snel en simpel en is door iedere professional te integreren in zijn project. Er hoeft geen elektricien meer ingehuurd te worden doordat alles werkt op 12V. Uiteraard zijn er heel veel verschillende armaturen verkrijgbaar, van spots tot wandlampen en van staande armaturen tot decklights en uplights. Met de award-winning female connector sluit je de lampen aan en met de male connector maak je eventuele aftakkingen. 

Veiligheid 

Bij een kinderdagverblijf is veiligheid erg belangrijk, zo niet het belangrijkste. Met het 12V systeem van Lightpro werk je met laagspanning en daarmee per definitie veilig. De medewerkers van het kinderdagverblijf wilden een prettige, sfeervolle en veilige buitenruimte voor hun kinderen creëren. Lodewijk Hoekstra is voor ze aan de gang gegaan en heeft in de ontwerpfase contact gezocht met de Lightpro-specialisten voor een uitgekiend lichtplan. Het eindresultaat is veilig voor mens en dier en zorgt ervoor dat de kinderen, ook als de dagen weer gaan korten, in een sfeervolle tuin kunnen spelen.  

De Oberon Lo is, mede door zijn dimfunctie, een hardloper binnen het Lightpro assortiment.

Kwaliteit en duurzaamheid

Lightpro timmert niet alleen aan de weg door deze samenwerking aan te gaan met Lodewijk Hoekstra, ze ontwikkelen hun producten steeds verder door en breiden hun assortiment ook continu uit. Kwaliteit staat daarbij voorop. Men kijkt steeds hoe het net even beter, slimmer en handiger kan. Ook op het gebied van duurzaamheid is 12V overigens een goed keuze. Door het lage vermogen zijn de lampen energiezuinig. Tevens is het Lighpro systeem simpel uit te breiden en zijn de lampen eenvoudig te verplaatsen.  

Dat ze bij Lightpro het juiste pad bewandelen blijkt onder andere uit de stormachtige groei die ze doormaken. Ze luisteren naar de markt en dat werpt zijn vruchten af. Zo groeit de vraag naar smart tuinverlichting en het is dus ook geen toeval dat men Lightpro NXT heeft ontwikkeld. Daarmee wordt elk Lightpro systeem smart gemaakt.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details