Platform voor de tuin- en groenprofessional
Optimale ondersteuning  van dealers en eindklanten
Ferris ISX3300: Professionele zero turnmaaier met vering en een zeer hoge productiviteit.

Optimale ondersteuning van dealers en eindklanten

Bekende A-merken vormen de basis voor succes

Natuurlijk had dit artikel kunnen gaan over allerlei innovaties van de merken die Van der Haeghe B.V. uit Geldermalsen vertegenwoordigd in de Benelux. Met premium merken als Iseki, Ferris, Simplicity, Köppl, Snapper, Solo, Eco, Hörger en Avril is er altijd wel een technische ontwikkeling te beschrijven waar de groensector zijn voordeel mee kan doen. Toch gaan we het nu eens over iets heel anders belangrijks hebben. Iets waar groenprofessionals misschien wat minder bij stil staan, maar wat steeds belangrijker wordt. 

Addax: Elektrisch Belgisch bedrijfsvoertuig dat naar wens uitgevoerd kan worden.

Als we op bedrijfsbezoek komen bij Van de Haeghe in Geldermalsen, valt direct het erg brede assortiment machines op. Van elektrische bedrijfswagens tot compacttractoren en maaiers tot machines voor onkruidbestrijding. Eén ding hebben ze echter met elkaar gemeen: het betreft allemaal topmerken die iets toevoegen aan de markt. En via het brede assortiment komen we eigenlijk al dichterbij het onderwerp van vandaag. Hoe zorg je nu dat je als bedrijf, met een erg breed aanbod, toch steeds voorop kunt lopen als het aankomt op technische kennis, service & onderdelen en allerlei commerciële zaken als toepassings- en marktkennis. Daar weet Michaël van der Lienden, verkoopleider bij Van der Haeghe, alles van.

Iseki TG 6687: Breed inzetbaar voor een veelvoud aan werkzaamheden.

Investeren in kennis en opleiding

Michaël steekt van wal: ‘Zoals jullie zien hebben we een mooi pakket opgebouwd van machines die complementair aan elkaar zijn. We hebben importeurschappen van merken die elkaar echt aanvullen en nauwelijks overlap vertonen. In een specialistische markt, en de machinemarkt voor de groensector is dat, komt dat erg goed van pas. Alle merken vullen elkaar aan en hebben gemeen dat ze een bepaalde focus op een specifieke doelgroep of toepassing hebben. Door onze keuze om ons team, van verkoper tot servicemonteur, continue te blijven trainen en opleiden, weten we wat de markt vraagt en hoe we onze dealers optimaal kunnen ondersteunen. Zo zijn we recent nog met een team van wel twaalf personen op fabrieksbezoek geweest.’

Köppl CC-E: Volledig elektrische werktuigdrager met vele aanbouwwerktuigen.

Inspelen op klantspecifieke eisen en regelgeving

Van der Haeghe B.V. werkt met een fijnmazig dealernetwerk en door de opgedane kennis en kunde kan men erg goed inspelen op de vraag vanuit de eindklant. Welke machine is het best geschikt voor de betreffende toepassing en waar is de eindklant echt mee geholpen? Michaël weet wat er in de markt speelt: ‘In het verleden kon er nog wat “geknutseld” worden. Tegenwoordig moet ook bijvoorbeeld de combinatie van machine en aanbouwwerktuigen aan bepaalde wettelijke eisen voldoen. Er is sprake van specifieke wetgeving en keuringen en het is onze taak om daarbij het voortouw te nemen. We nemen onze productaansprakelijkheid erg serieus. Zo zijn eindklanten in de groene sector verzekerd van een veilige machine die doet wat hij moet doen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details