Platform voor de tuin- en groenprofessional
Primeur: Suslight eerste leverancier in nieuwe bibliotheek Suite MKB

Primeur: Suslight eerste leverancier in nieuwe bibliotheek Suite MKB

Voor een hoveniersproject zijn veel verschillende leveranciers nodig. Bestrating, beplanting, schuttingen en bijvoorbeeld verlichting. Het is voor hoveniers veel werk om alle producten van die leverancier up-to-date te houden qua assortiment en prijzen. Zeker afgelopen jaar waren er veel prijsschommelingen waardoor bij elke offerte de prijzen gecontroleerd moesten worden. Daarom ontwikkelde Become-IT een productbibliotheek in hun bedrijfssoftware (Suite MKB).

Product bibliotheek

In de bibliotheek komen alle producten van aangesloten leveranciers te staan. Hierin heeft Suslight de primeur door als eerste leverancier te zijn aangesloten op het systeem. Via een leveranciersportaal kan Suslight de producten bijwerken als er nieuwe producten of prijzen zijn. Bart van Schie van Suslight zegt dat dit een uitkomst is: ‘het werkt eenvoudig en digitaal’. Zo kun je onder anderen een afbeelding en link voor meer informatie per product instellen.

Gebruikers van Suite MKB kunnen in de bibliotheek hun eigen productenbestand samenstellen. Voordat ze het assortiment van bijvoorbeeld Suslight mogen zien, moeten ze een koppeling maken die door Suslight kan worden goedgekeurd via het leveranciersportaal. Daarna kunnen ze zich abonneren op die producten in de bibliotheek en deze vervolgens gebruiken in offertes, orders en facturen. Dit werkt allemaal heel eenvoudig, bespaart overtypen en voorkomt fouten.

Suslight heeft de primeur om als eerste leverancier in de bibliotheek te staan, maar als het aan de klanten van Become-IT ligt, volgen er snel meer!  

Altijd actuele prijzen

Als er een update is in de bibliotheek, wordt dat automatisch doorgevoerd in het productenbestand zodat de hovenier werkt met actuele prijzen. Per leverancier kan de hovenier instellen hoeveel korting ze krijgen op de adviesverkoopprijs. Hierdoor heeft de hovenier direct inzicht in de marges en controle bij het plaatsen van bestellingen.

Ketenintegratie

Leo Kodde, eigenaar van Become-IT vertelt: ‘wij hebben voor 2023 de focus gelegd op ketenintegratie in de groene sector door de samenwerking tussen leveranciers en afnemers te digitaliseren. De eerst stap hierin is de product bibliotheek en de laatste stap digitale uitwisseling van bestellingen. De Groene Sector Vakbeurs staat voor ons in het teken van ketenintegratie’.

Ben je leverancier voor de groene sector en wil je meer weten over de bibliotheek in Suite MKB? Become-IT is te vinden in hal 2 op de Groene Sector Vakbeurs van 10 t/m 12 januari, of neem direct contact met ze op!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details