Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

Revolutionair en ongeëvenaard: De STIHL AP 500 S accu

STIHL_AP_500_S_Produkt
De nieuwe STIHL AP 500 S accu is de krachtigste accu in het STIHL AP systeem. Hij heeft een uitzonderlijk hoge energie-inhoud, kan dubbel zoveel laadcycli aan als de gebruikelijke lithium-ion-accu’s en heeft bijgevolg ook een duidelijk langere levensduur.

16 februari 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De krachtigste accu in het AP systeem

De STIHL AP 500 S accu is een nieuw type accu van STIHL. Dankzij zijn innovatieve Power Laminate-technologie overtuigt deze accu niet alleen door zijn hoge energie-inhoud bij een in verhouding laag gewicht, maar vooral ook door het dubbele aantal laadcycli dat hij aankan.

De AP 500 S accu met merkbaar langere levensduur maakt deel uit van het STIHL accusysteem voor professionele gebruikers. Hij heeft een hoog energieniveau van 337 Wh en een gewicht van slechts twee kilogram. Hij levert daarmee 20% meer capaciteit en looptijd dan de STIHL AP 300 S accu. Zelfs bij dagelijks opladen levert deze nieuwe technologie de accu een levensduur tot 10 jaar op: een bijzonder rendabele investering voor de gebruiker.

De AP 500 S accu kan bovendien rechtstreeks in het digitale STHL connected systeem voor machineparkbeheer geïntegreerd en beheerd worden. STIHL connected biedt professionele gebruikers een gedetailleerd overzicht van de accugegevens zoals de laadtoestand, de dagelijkse looptijd of de leeftijd. Via een smartphone of een tablet kan die informatie beheerd en geanalyseerd worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details