Platform voor de tuin- en groenprofessional
Slimme buitenverlichting voor elke tuin

Slimme buitenverlichting voor elke tuin

LIGHT JUST GOT SMARTER

Dat de mogelijkheden met de buitenverlichting van in-lite eindeloos zijn, wist je misschien al. Maar wist je ook dat in-lite nu nóg slimmer wordt? in-lite introduceert SMART verlichting waarmee je de juiste sfeer creëert en extra lang geniet onder de overkapping of pergola.

SFEER

Met de SMART TONE armaturen ontstaat de mogelijkheid om kleurverlichting aan de tuin toe te voegen. Met kleurlicht voeg je een persoonlijke dimensie toe aan de met in-lite verlichte tuin. Maak de buitenruimte extra sfeervol door de smartlampen SMART SCOPE TONE en SMART EVO FLEX TONE te dimmen. Dit is gemakkelijk te bedienen met de dim slider in de in-lite app. Creëer op die manier een passende sfeer bij elke gelegenheid.

GEBRUIKSGEMAK

Steeds meer apparaten in huis worden slimmer en gebruiksvriendelijker. Ze worden gekoppeld aan smart home-systemen als Amazon Alexa, Google Home en Apple Homekit, zodat ze eenvoudig en op afstand kunnen worden aangestuurd. 

Met de SMART BRIDGE van in-lite kun je nu ook je smart-buitenverlichting koppelen aan je smart home-systeem. Zo bedien je de tuinverlichting niet alleen via app, maar ook door simpele woorden als: ‘Hey Google, zet de buitenverlichting aan!’. Handig als je met een vol dienblad de tuin inloopt.

VEILIGHEID

Met de buitenverlichting van in-lite bieden we naast de juiste sfeer ook veiligheid. Wanneer je ’s avonds laat thuiskomt is het soms lastig te zien waar je loopt. Ook als je de auto op de oprit wilt parkeren, is goed zicht belangrijk. Met de draadloze bewegingssensor SMART MOVE gaat je tuinverlichting automatisch aan bij het langslopen of rijden. Zo zie je altijd voldoende en loop je veilig naar de voordeur! 

Via de in-lite app kun je de tijd instellen dat de verlichting aangaat nadat er beweging is geconstateerd. Hiermee blijft je buitenverlichting niet onnodig lang staan. Zowel veilig als duurzaam.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details