Platform voor de tuin- en groenprofessional
Specialist in hakselaars lanceert Landscaper-Line™

Specialist in hakselaars lanceert Landscaper-Line™

Elk seizoen vraagt zijn eigen gereedschappen en machines. Het is een realiteit waarmee elke groenprofessional in het samenstellen en onderhouden van zijn machinepark geconfronteerd wordt. Niet meteen een zegen, want het betekent dat u opslagruimte nodig hebt en in veel gevallen met verschillende fabrikanten en leveranciers te (onder)handelen hebt. Het Belgische Jo Beau presenteert zich als totaalpartner voor het hele jaar.

Bij de nieuwe verticuteermachines is er ook een uitvoering met opvangbak. De verticuteermachines worden als eerste gelanceerd, daarna volgen de andere zomerartikelen.

Toen de Belg Jozef Beauprez zijn firma Jo Beau products in 1998 oprichtte, draaide alles nog om één enkel product: de compacte M300 houthakselaar met Honda motor en eigen ontwikkelde Jo Beau Trommeltechnologie™. Nog datzelfde jaar kreeg de houtversnipperaar er met de W300 een grote broer bij, en gaandeweg ontwikkelde Jo Beau steeds meer hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines. Telkens met een robuust, veilig en innovatief ontwerp en dezelfde kenmerkende, gele Jo Beau-kleur.

Landscaper-Line™

“Inmiddels hebben we onze strepen als grondlegger in de wereld van compacte, mobiele hakselaars en boomstronkfrezen wel verdiend”, zegt jongste zoon en zaakvoerder Christophe Beauprez. “Zowel in België als over de landsgrenzen heen zijn we bekend om onze betrouwbare machines. Daarin blijven we natuurlijk investeren en innoveren, maar intussen willen we onze klanten ook oplossingen bieden voor de rest van het jaar. Daarom lanceren we in 2021 de Landscaper-Line™: een compleet nieuw gamma tuinmachines voor lente, zomer en herfst.”

Sinds de overname had Christophe Beauprez al het doel voor ogen om ook de lijn zomerartikelen uit te breiden. Daar is de Landscaper-Line™ het resultaat van geworden. Naast de al bestaande verticuteermachine V460 die met vaste of losse Greenknives te verkrijgen is, zal de nieuwe lijn onder meer drie nieuwe verticuteermachines omvatten, waarvan één met opvangbak. Een gazonbeluchter, zaaimachine en graszodensnijder worden ook dit jaar nog gelanceerd, net als een ruwterreinmaaier en, voor de herfstmaanden, een bladblazer.

Herkenbaar in uiterlijk, prestaties en gebruik

“De nieuwe Jo Beau machines zullen meteen herkenbaar zijn”, aldus Christophe Beauprez. “En lang niet alleen vanwege hun gele Jo Beau-kleur. Aan de basis liggen namelijk dezelfde normen en principes die we ook voor onze winterartikelen hanteren: het streven naar kwaliteit in de vorm van robuuste doch compacte machines, die niet alleen toelaten om snel en ergonomisch te werken, maar tevens een minimum aan onderhoud – en  dus kosten – vergen.” 

“Kijk maar naar onze zaaimachine en verticuteermachines. Zij  laten zich eenvoudig tot in bijvoorbeeld kleine stadstuinen leiden, maar zorgen dankzij hun werkbreedte van 56 centimeter wel voor een snel resultaat. Daarnaast worden ook alle machines in de nieuwe lijn aangedreven door professionele Honda motoren.”

Totaalpartner

Met de lancering van de nieuwe Landscaper-Line™ profileert Jo Beau zich als totaalpartner voor de groensector. Zowel zelfstandige tuinaannemers als stedelijke en gemeentelijke groendiensten, verhuurfirma’s en maatwerkbedrijven in binnen- en buitenland vinden hun compacte en professionele tuinmachines op één adres in Brugge. 

Doorheen het jaar zal Jo Beau stelselmatig zijn nieuwigheden lanceren. Houd daarom de website en sociale media van het bedrijf in de gaten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details