Platform voor de tuin- en groenprofessional
Elektrificatie

Stille en emissievrije alleskunner van Nederlandse bodem

M-Trac-43
Stil en emissievrij.

Tekst | Matador BV

Beeld | Matador BV

31 maart 2023 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Door subsidiemogelijkheid snel terugverdiend

De M-Trac 2.0 is de nieuwste en meest geavanceerde door het Nederlandse bedrijf Matador gepatenteerde elektrische eenasser die beschikbaar is op de markt. Het is een machine die zich onderscheidt door zijn emissievrije werking, stille en trillingsarme prestaties. Hierdoor is het product een ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijker en efficiënt bedrijfsmiddel.

De M-Trac 2.0 is voor verschillende doeleinden inzetbaar.

Een belangrijk kenmerk van de M-Trac 2.0 is dat de multitool van kruiwagenfabrikant Matador volledig elektrisch is. Dit betekent dat er geen uitlaatgassen worden uitgestoten, wat bijdraagt aan een gezonde werkomgeving en een beter milieu. Daarnaast voorkomt het morsen van brandstof op de werkplaats. 

Het product is ook supersilent, muisstil dus, wat het comfort voor de bediening verhoogt en de overlast voor de omgeving vermindert. Daarnaast is de M-Trac 2.0 trillingsarm, waardoor het een comfortabelere ervaring voor de gebruiker biedt en de impact op de gezondheid en het welzijn beperkt. Ook beschikt de M-Trac over een superlichte high tension aluminium body en is het een compacte machine voor hogere wendbaarheid. 

Of als bodemverbeteraar.

Hoogste eisen

Een ander belangrijk aspect van de M-Trac 2.0 is dat het product staat op de Milieulijst MIA\Vamil van 2023. Dit betekent dat het voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Dit maakt het product aantrekkelijker voor bedrijven die zich willen inzetten voor een beter milieu en die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk en efficiënt bedrijfsmiddel.

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) en het ministerie van Financiën hebben via twee investeringsregelingen het investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen extra aantrekkelijk gemaakt. Dit betekent dat bedrijven die investeringen doen in de M-Trac 2.0 in aanmerking kunnen komen voor fiscale voordelen en subsidies. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om te investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en wordt de overstap naar duurzame technologie nog makkelijker. Meer informatie is te vinden op de website van rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO). 

Prestaties

Wat betreft de prestaties is de M-Trac 2.0 een krachtige en efficiënte machine met een piekvermogen tot 30pk. Deze machine is ontworpen om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Bovendien is de M-Trac 2.0 gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. Hierdoor is het product een ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een machine die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook een hoge productiviteit biedt. Ook beschikt de machine over een krachtige lader aan boord. De M-Trac is op te laden met een 240 Volt-stekker.

Ten slotte is de M-Trac 2.0 een duurzame investering voor bedrijven. Het product is ontworpen om lange tijd mee te gaan en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn reparaties en onderhoudsbeurten zeldzaam, waardoor de totale levensduur van het product verlengd wordt. Dit betekent dat bedrijven die investeren in de M-Trac 2.0 hun investering op de kortere termijn kunnen terugverdienen.

Conclusie: de M-Trac 2.0 is een oer-Nederlands product dat bedrijven in staat stelt om op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te werken. Het product is krachtig, stil, trillingsarm, emissievrij en staat op de mileulijst van 2023. Bovendien bieden de investeringsregelingen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het ministerie van Financiën financiële voordelen om te investeren in dit product. Bedrijven die investeren in de M-Trac 2.0 maken een duurzame investering die op de kortere termijn terugverdiend kan worden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details