Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terramixx producten bezwijken niet onder druk

Terramixx producten bezwijken niet onder druk

Terramixx produceert bodemverbeteraars die niet bezwijken onder druk.

Jan-Willem Hofmans mengde als 11-jarige al bomenzand en grond voor het familiebedrijf Zagron. Tegenwoordig verkoopt en produceert de mede-eigenaar van Zagron bomenzand, bomengrond en bomengranulaat onder de naam Terramixx. Het bedrijf volgt nauwgezet de vraag vanuit de markt en biedt verschillende bodemverbeteraars die voldoen aan de wensen van zowel mens als natuur. Maar welke wens vraagt om welk product?

Zagron lost een trailer met Terramixx grondverbeteraar Amazones in Den Bosch.

Bomenzand

Zowel bomenzand 300 als 500 biedt optimale groeimogelijkheden onder verhardingen in lichtbelaste gebieden. Denk bijvoorbeeld aan groeiplaatsen bij fietspaden of in voetgangersgebieden. Bomenzand 500 heeft door de toepassing van éénkoppig zand een wat grovere structuur. 

Bomengrond

Bomengrond is zeer geschikt voor de aanplant van bomen in open grond, zoals groenstroken en boombunkers. Het bevat voedingsstoffen voor een optimale boomgroei en is verrijkt met uitgerijpte hout, compost en turf.

Bomengranulaat 

Voor groeiplaatsen in zwaarbelaste verharding zoals parkeerplaatsen en rijbanen. schiet bomenzand tekort. Bomengranulaat is dan een goede oplossing. Terramixx biedt twee varianten: BR-KL bevat harde breuksteen en jonge rivierklei met veel mineralen. L-VG is een combinatie van lava en voedingsgrond en combineert een laag eigen gewicht met een hoog poriënvolume en sterk skelet.

Wadizand

Het zeer goed waterdoorlatende wadizand is perfect voor het zuiveren en infiltreren van afgevoerd regenwater. Door de toevoeging van organisch stof krijgt gras voldoende voeding om te groeien.

Meer weten over de grondproducten van Terramix?
Neem gerust contact op, of kijk op de website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details