Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terrazza MC’s Grensverleggende uitbreiding naar VS en Canada, Met A.M.A. Horticulture aan het roer

Terrazza MC’s Grensverleggende uitbreiding naar VS en Canada, Met A.M.A. Horticulture aan het roer

INNOVATIE IN HET GROEN: EEN KRACHTIGE SAMENWERKING

Terrazza MC en A.M.A. Horticulture Inc. kondigen met trots hun nieuwe partnerschap aan. Deze strategische zet vergroot Terrazza MC’s invloed in Noord-Amerika, gericht op een transformatie in de kwekerij-, plantenteeltindustrie. Een mijlpaal in de groene sector, deze samenwerking introduceert de revolutionaire borsteltechnologie van Terrazza MC.

KWALITEIT EN INNOVATIE: HET HART VAN ONZE SAMENWERKING

Deze veelbelovende samenwerking verenigt Terrazza MC’s vooruitstrevende technologieën met het uitgebreide distributienetwerk van A.M.A. Horticulture. Dit partnerschap is een toonbeeld van toewijding aan het bieden van geavanceerde oplossingen voor de groenprofessionals in Noord-Amerika.

EEN NIEUWE VISIE VAN DE CEO

Dany Mestdag, CEO van Terrazza MC, deelt zijn visie op deze baanbrekende samenwerking: “Onze intrede in de Noord-Amerikaanse markt markeert een nieuw tijdperk. Onze ontmoeting met A.M.A. Horticulture op Cultivate ‘23 in Ohio was de katalysator voor deze dynamische alliantie. Deze samenwerking met A.M.A., die onze passie voor innovatie en kwaliteit deelt, belooft grootse dingen.”

AMA HORT: MEER DAN EEN PARTNER

Cornelia (Connie) Bradt, Managing Director van A.M.A. Horticulture Inc., licht toe: “We zijn verheugd om de Terrazza Geotex PRO® naar Noord-Amerika te brengen. Deze revolutionaire machine zal de norm zetten in de serres, landschapsarchitectuur, tuincentra en boomkwekerijen, en belooft een drastische verlaging van de arbeidskosten en een verhoogde efficiëntie, allemaal zonder chemische middelen. We zijn klaar om ons Terrazza-machineaanbod de komende maanden verder uit te breiden.”

Met hun reputatie voor kwaliteit en expertise in de groensector belooft A.M.A. Horticulture Inc., in samenwerking met Terrazza MC, de sector te revolutioneren, met name met de introductie van de gepatenteerde borsteltechnologie.

DE TOEKOMST IN ACTIE

Ontdek onze toekomstvisie op de Landscape Ontario Congress, waar de Geotex PRO® en de gepatenteerde borstels van Terrazza MC worden getoond. Een ideale kans voor professionals om de nieuwste innovaties in de groene industrie te ervaren.

INNOVATIE EN VOORUITGANG: SAMEN STERKER

Dit partnerschap tussen Terrazza MC en A.M.A. Horticulture Inc. staat symbool voor een gedeelde missie van vooruitgang en innovatie. De introductie van de gepatenteerde borsteltechnologie van Terrazza MC belooft een revolutie in de kwekerij-, plantenteelt sectoren in de VS en Canada.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details