Platform voor de tuin- en groenprofessional
TIMBERWOLF hakselaars en versnipperaars in Nederland
De hydraulisch verstelbare rupsbanden brengen u naar moeilijk bereikbare plekken met minimale impact op de bodem.

TIMBERWOLF hakselaars en versnipperaars in Nederland

Emissievriendelijke Stage V-motoren, zonder in te leveren op kracht

De Belgische Firma Thomas is al sinds 1931 een gerenommeerd distributeur van land- en tuinbouwmachines en biedt enkel machines aan die behoren tot de top. De firma levert aan de professionele tuin & parksector en zal dit jaar op de Groene Sector Vakbeurs de aandacht trekken met de machines van Timberwolf.

Een hydraulische invoer van 230 x 160 mm en een doorvoercapaciteit van 5 ton per uur maken de betrouwbare krachtpatser ideaal voor de tuin- en parksector.

De professionele houtsnipperaars van Timberwolf worden door Firma Thomas al 12 jaar gedistribueerd in België. Nu is de Nederlandse markt aan de beurt.Net zoals de TIMBERWOLF houthakselaars reeds een succes zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en België hebben de hakselaars ook zeker potentieel op de Nederlandse markt. “Want voor machines die een hoog rendement hebben; zéér snel en agressief invoeren, heel eenvoudig opgebouwd zijn en dan nog eens scherp geprijsd moet er toch ook markt zijn in Nederland, niet alleen voor de professional maar ook voor het verhuurbedrijf”, stelt Frank Thomas.

De TW230HB: laag gewicht, grote prestaties

Timberwolf heeft recent flink geïnvesteerd in machines met emissievriendelijke Stage V-motoren om zo aan de nieuwe lage emissienormen te voldoen. Firma Thomas zal een aantal machines voorstellen tijdens de Groene Sector Vakbeurs, waaronder de TW230HB. De machine is compact maar krachtig en verkrijgbaar met twee emissievriendelijke motoren: een B&S Vanguard V benzinemotor of een KubotaV1505 dieselmotor. Een hydraulische invoer van 230 x 160 mm en een doorvoercapaciteit van 5 ton per uur maken de betrouwbare krachtpatser ideaal voor de tuin- en parksector. “Dankzij een eigen gewicht van minder dan 750 kilogram, volstaat een rijbewijs B om met de machine te mogen werken.”

Timberwolf heeft recent flink geïnvesteerd in machines met emissievriendelijke Stage V-motoren.

De TW230VTR: offroad-capaciteiten

Thomas denkt dat ook de TW230VTR met rupsbanden in Nederland hoge ogen zal gooien. “De hydraulisch verstelbare rupsbanden brengen u naar moeilijk bereikbare plekken met minimale impact op de bodem. En doordat de machine door openingen van 80 cm past, is zelfs een tuinhekje breed genoeg. Ook deze variant is verkrijgbaar met een B&S Vanguard V benzinemotor of een Kubota V1505 dieselmotor. Nog meer nodig? Dan is de TW280FTR met rupsbanden, een invoeropening van 280X210 mm en een verwerkingscapaciteit van ruim 7 ton per uur de juiste keuze.”

Dankzij een eigen gewicht van minder dan 750 kilogram, volstaat een rijbewijs B om met de machine te mogen werken.

Dienstverlening in de buurt

De TIMBERWOLF hakselaars worden door een netwerk van professionele vakhandelaren aan de man gebracht. Ze zijn niet enkel technisch competent maar hebben steeds demo-machines en nieuwe machines beschikbaar in Nederland. “Zo garanderen we bedrijfszekerheid en een perfecte service.” Benieuwd naar de houtversnipperaars van Timberwolf? Firma Thomas geeft u graag meer uitleg.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details