Platform voor de tuin- en groenprofessional
Tuinpaalstopcontacten in alle soorten en maten
Een fijne sfeer voor iedere tuin.

Tuinpaalstopcontacten in alle soorten en maten

‘Voor iedere tuin een bijpassend model’

Eppo Loeffen van Glampère vertelt over de producten die zij meenemen naar de Groene Sector Vakbeurs en waar zij als bedrijf mee bezig zijn. “De Glampère tuinpaal met Niko New Hydro stopcontacten is ons hoofdproduct. We bieden de tuinpaal aan in verschillende lengtes, uitvoeringen en de mogelijkheid tot gebruik van cortenstaal. Binnenkort is er ook een houtvariant beschikbaar. We zijn de lijn aan het doorontwikkelen waarin de tuinpaaltjes en tuinverlichting samenkomen. Daarnaast zijn we bezig met het ontwerpen van wandstopcontacten die daar mooi bij passen.”

Glampère focust zich op de particuliere markt van de groensector. Loeffen vertelt: “Wij hebben alles op één plek. Van tuinpaaltjes tot de kabels en bedrading. Dit is een van de redenen waarom hoveniers bij ons aankloppen. Eerlijke en open gesprekken met hoveniers bieden ons de kans om onze producten optimaal te ontwikkelen.”

Mooie tuinpaalstopcontacten met een natuurlijke uitstraling.

Leerschool

Als bedrijf sta je relatief kort op de beurs. Toch spreek je heel veel verschillende hoveniers en andere klanten. “De gesprekken met hoveniers en klanten leveren altijd wel iets op. We merken dat in dit soort gesprekken voortdurend nieuwe ideeën worden geboren. Voor Glampère is het heel fijn om zo inzicht vanuit de markt te krijgen. Het is meteen een goede toetsing: is het interessant om actie te ondernemen? Hoe groter de vraag is, hoe sneller wij hierop inspelen.” 

Het bedrijf zit niet stil. “We hebben stopcontacten die geplaatst kunnen worden in fietsenstallingen, zodat er een laadpunt komt voor elektrische fietsen. Denk aan een wandmodel waar een of twee stopcontacten in komen. Het is ook mogelijk om daar oriëntatie verlichting bij te bieden. Zo hoef je nooit meer in het donker naar het stopcontact te zoeken. We maken de cirkel weer rond door tuinpaaltjes en stopcontacten te ontwerpen die mooi bij elkaar passen.”

Slimme en mooie oplossingen binnen de tuinpaalstopcontacten.

Naast het ontwikkelen van nieuwe dingen verbetert Glampère ook de bestaande producten. Loeffen vertelt: “Op dit moment hebben we tuinpaaltjes in het zwart, wit, grijs en cortenstaal. Daarnaast variëren de paaltjes in lengte. De laatste ontwikkeling op gebied van de tuinpaaltjes is de RVS met een coating. De coating zorgt ervoor dat ze niet gaan roesten of rotten. Bij houten paaltjes kan dit natuurlijk wel gebeuren. Door RVS met een coating hoef je nooit meer naar de paaltjes om te kijken en geniet je volledig van je stroomplekken.”

Klantenloyaliteit

Glampère wordt enthousiast van hoveniers die terug blijven komen. “Ieder bedrijf vindt het fijn als ze een vast klantenbestand opbouwen. Zo vinden wij het een compliment dat veel hoveniers bij ons terugkomen. Het laat zien dat we op product gebied hoge kwaliteit leveren en dat de service ook op een goed niveau zit. Sinds kort hebben wij een online klantenservice. Het zorgt ervoor dat je als bedrijf altijd beschikbaar bent. Verder willen we het stellen van vragen zo laagdrempelig mogelijk houden. Een gebruiksvriendelijke website hoort natuurlijk ook bij de service.”

Laadpunt voor elektrische fietsen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details