Platform voor de tuin- en groenprofessional
Van der Haeghe bv introduceert nieuwe topdresser van Redexim

Van der Haeghe bv introduceert nieuwe topdresser van Redexim

De nieuwe Redexim Rink DS 1600 biedt méér gebruikersmogelijkheden en strooit efficiënter

De geïntegreerde transportband verplaatst het materiaal naar de achterkant van de silo, waar het op de schijven valt om van 2 tot 14 meter. te worden verspreid. Vanaf de bestuurdersstoel kunnen starten, stoppen, de snelheid van de band en de strooibreedte wijzigen dankzij de elektronische besturing.

De 4 grote banden verdelen het gewicht van de machine om geen spoor achter te laten. De nieuwe DS 1600 is dus geschikt om greens en tees zonder schade te topdressen.

Vanwege de grote silocapaciteit is deze topdresser eveneens geschikt voor het topdressen van fairways. De inhoud bedraagt 1.6 m3 en kan verhoogd worden tot 2.2 m3. De strooidikte is in te stellen van 0.3 tot 20 mm.

Optionele digitale besturingseenheid om vooraf ingestelde strooihoeveelheden mogelijk te maken voor continuïteit en snelle instelling.

  • De optionele bedieningspanelen kunnen snel en eenvoudig worden ingeplugd
  • De strooischijven kunnen snel en eenvoudig worden verwijderd om materiaal in bunkers aan te brengen of smaller te zijn tijdens transport.
  • Het nieuwe ontwerp heeft extra panelen om de leidingen te bedekken en verticale zijkanten aan het uiteinde van de silo om ophoping te voorkomen van materiaal
  • De pinnen aan de achterzijde kunnen snel worden losgemaakt om zonder gereedschap om de doorlaat te veranderen.
  • Eenvoudige vooraf instellingen voor de strooiregeling zorgen ervoor dat de gebruiker de juiste strooihoeveelheid kan instellen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details