Platform voor de tuin- en groenprofessional
Van der Haeghe exclusief distributeur van Redexim in Nederland

Van der Haeghe exclusief distributeur van Redexim in Nederland

Met ingang van 10 november 2022 is Van Der Haeghe B.V. aangesteld als exclusieve distributeur van Redexim voor Nederland.

Michael van der Lienden, Sales Manager Van der Haegheb.v.: “Wij zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we hiermee een volgende stap kunnen zetten als distributeur op de Nederlandse markt. Naast onze andere premium merken zoals Iseki, Ferris, Köppl en Addax is Redexim een mooie aanvulling voor onze professionele klanten”.

Redexim is verheugd over deze strategische samenwerking: “Redexim heeft in elk gebied waar we werken, sterke en betrouwbare partners, Nederland is ons ’thuisfront’ en daarom is het belangrijk dat we onze klanten ondersteunen met hetzelfde serviceniveau dat ze overal ter wereld zouden verwachten. We zijn daarom erg blij dat we deze overeenkomst met de Van der Haeghe Groep zijn overeengekomen en we kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken om al onze klanten in Nederland geweldige machines en service te leveren” aldus Curtis Allen, Commercial Sales Manager van Redexim en Herman de Bree, directeur van Redexim in een gezamenlijke verklaring.

Redexim is een fabrikant van een breed assortiment van machines voor het onderhoud van natuur- en kunstgras. Het begon voor Redexim in 1980 met de introductie van de Verti-Drain® diep-beluchtingsmachine welke indertijd een revolutionaire uitvinding was. Deze machine heeft het proces van bodembeluchting over de hele wereld veranderd. Inmiddels is de Verti-Drain® de must-have beluchter voor onder andere greenkeepers, fieldmanagers, aannemers en tuin-en landschapsarchitecten in hun strijd om de groei van gras te bevorderen. In de loop der jaren is het productportfolio aangevuld met onder andere toonaangevende zaaimachines, zandstrooiers, machines voor renovatie en kunstgrasreinigers. De machines van Redexim worden onder andere ingezet op beroemde golfbanen, voetbalstadions, parken en paardenrenbanen. Redexim heeft een distributienetwerk in meer dan 100 landen, en heeft haar eigen vestigingen in Engeland en de Verenigde Staten.

Van Der Haeghe bv is in Nederland dé referentie in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van de daarbij horende diensten binnen de groensector. Van der Haeghe BV is een dochteronderneming van het familiebedrijf HH Hilaire Van der Haeghe NV met 125 jaar ervaring, waarvan meer dan 85 jaar in de park en tuin en met een team van verkoop- en aftersales experts die een professionele en persoonlijke dienstverlening kunnen garanderen. De Van der Haeghe groep heeft 1 vestiging in Nederland, twee in België en is exclusief importeur van meerdere topmerken en beschikt over een uitgebreid professioneel dealernetwerk om lokale service te garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details