Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuws

VanderHelm Bedrijven en De Aquanoom; samen sterker

Foto-persbericht-VanderHelm-Bedrijven-en-De-Aquanoom;-samen-sterker
Marco Vermeer (links) van De Aquanoom, Gijs van der Helm (midden) en Anton Dijkshoorn, beiden van VanderHelm bekrachtigen de samenvoeging.

24 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het Zoetermeerse adviesbureau op het gebied van het beheer van oppervlaktewater en oplossingen voor klimaatadaptatie blijft als zelfstandig en onafhankelijk bureau actief in de markt. Echter, waar de bedrijven samen op kunnen trekken, worden de handen ineen geslagen. 

VanderHelm Bedrijven is als familiebedrijf al meer dan 40 jaar dé bodembrede dienstverlener, gevestigd in Berkel en Rodenrijs. VanderHelm doet hiermee alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van Onderzoek, Advies en Realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie.

De Aquanoom is een bureau dat meer gericht is op advisering en het uitwerken van plannen. Het dienstenveld van De Aquanoom ligt met name op het beheer en onderhoud van oppervlaktewater, natuurvriendelijke en beschoeide oevers en civiele kunstwerken. Ook het bedenken van oplossingen op het gebied van klimaatadaptatie, hittestress en biodiversiteit behoren tot de activiteiten van het bedrijf.

In de verbinding van diensten ligt de belangrijkste plus van de samenwerking en de grootste reden om deze stap te maken. Bodem en water onder één dak, zowel voor VanderHelm en De Aquanoom als voor de opdrachtgevers een “win-winsituatie”.

De toekomstvisies van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan. Het meedenken in oplossingen voor de klimaatproblematiek is voor beide bedrijven de uitdaging voor de komende jaren. Zowel VanderHelm als De Aquanoom willen samen met de opdrachtgevers op zoek naar verstandige en praktische oplossingen.

De bedrijven zijn ervan overtuigd dat het samenvoegen van kennis en ervaring leidt tot een nog beter, completer en toekomstgerichter dienstenpakket voor Milieu, Civiel & Infra, Ecologie én Water. Ook klanten doen hiermee hun voordeel.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details