Platform voor de tuin- en groenprofessional
Verlicht uw eigendom met SmartLight

Verlicht uw eigendom met SmartLight

Met het SmartLight productengamma ondersteunt CF Group Benelux u bij het creëren van uw ruimtes van welbevinden. Geniet van een unieke visuele ervaring en highlight de momenten van ontspanning van uw klanten.

Met het SmartLight verlichtingssysteem van CF Group Benelux, heeft u de mogelijkheid om een fabelachtige wereld te creëren. Laat het licht doordringen en laat ze verschijnen bij zonsondergang. SmartLight-lampen creëren een buitengewone sfeer in uw tuinen, vijvers, zwembaden en andere buitenruimtes.

VERLICHTING DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOET

De nieuwe SmartLight installaties van CF Group Benelux maken het mogelijk om een kwaliteitsvol en veilig gefotopolymeerd geheel te creëren. De installatie is snel en vereist geen extra hulpkabels. Alle lampen, sensoren, verdelers en transformatoren zijn IP68 gecertificeerd en dus perfect waterdicht. Laat je meeslepen in een verlichte en veilige sfeer.

BESTUUR JE WERELD VANUIT JE ZETEL

SmartLight is de nieuwe generatie van aangesloten en intelligente buitenverlichting. Creëer de omgeving die je wilt en bedien hem met een RGB-afstandsbediening of de SmartLight-app. De app wordt geleverd met vele extra functies om uw tuin op de best mogelijke manier te verlichten. Programmeer uw verlichting om indruk te maken op uw omgeving en koppel uw infrastructuur met slimme persoonlijke assistenten zoals Alexa, Google Home en Siri.

EEN DUURZAME INSTALLATIE

Wat is er mooier dan een volledig ecologische tuin? Met de SmartLight producten van CF Group Benelux kunt u dit realiseren. Alle lampen worden op een duurzame manier ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht. Bied een kwaliteitsproduct aan dat voldoet aan de eisen van zowel uw klanten als van de planeet.

Wilt u meer weten over de SmartLight-reeks? Neem contact op met CF Group Benelux via info.be@cf.group of 02 648 17 82.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details