Platform voor de tuin- en groenprofessional
Vier dagen uitleg over compacte machines
Mecalac GreenJob 8CR berm-/slootmaaimachine.

Vier dagen uitleg over compacte machines

Op Fedecom-beurzen Groen Techniek Holland en AgroTechniek Holland

In september 2022 worden de Fedecom-beurzen Groen Techniek Holland en AgroTechniek Holland voor het eerst tegelijkertijd georganiseerd. Fred Franken, verkoopadviseur van Ahlmann Nederland, heeft al veel beurzen mogen meemaken. Ook in september staan Franken en zijn collega’s weer klaar om de machines van Ahlmann, Mecalac en GreenJob te laten zien. “Vier dagen lang zijn we daar om uitleg te geven over onze compacte machines.”

Het werk van Franken bestaat deels uit beurzen. Maar de afgelopen twee jaar waren er natuurlijk weinig van dit soort evenementen en daarom kijkt hij nog meer uit naar de vakbeurs AgroTechniek Holland. Franken vertelt:  “Er zijn dit jaar eigenlijk twee beurzen samengevoegd. Aan de ene kant heb je te maken met de wat grotere landbouw en het echte agrarische werk. Hierbij kun je denken aan hooischudders, graafmachines en grote tractoren. En aan de andere kant draait het om groenvoorziening. Dit is vooral voor gemeentes en groenmensen in heel Nederland erg interessant.”

De nieuwe Ahlmann Zwenklader AS 1000.

Dit keer staat Ahlmann Nederland onder andere met een zwenklader en een aantal GreenJob machines op deze buitenbeurs. “Het unieke aan de Ahlmann zwenkladers is dat ze hun last van de voorzijde naar de zijkant kunnen verplaatsen. Hierdoor hoeft de machine zelf niet de hele tijd te verplaatsen. Onze GreenJob machines zijn niet al te zwaar, waardoor de bodemdruk laag is. Maar ze beschikken wel over een enorm vermogen. Met deze grote hoeveelheid pk’s kunnen ze meerdere functies tegelijk uitvoeren en vallen ze niet stil. Dat komt niet veel voor en hier zijn we erg sterk in.”

Mecalac mobiele graafmachine 7MWR

Contacten leggen

De vakbeurs is het ideale moment om nieuwe contacten te leggen. “Het leuke van een beurs is dat je er interessante doelgroepen treft en hen weer enthousiast kunt maken over onze machines. Bij onze tak van sport, kapitaalgoederen, is het natuurlijk erg belangrijk om het vertrouwen te winnen. Dan kun je nog zulke mooie bruine of blauwe ogen hebben, het gaat om vertrouwen.” 

Voor Ahlmann is de beurs erg belangrijk om uitleg te geven over hun veelzijdige machines. “Een compacte machine met veel technische mogelijkheden moet je kunnen uitleggen. We willen laten zien dat de ene machine de andere niet is. Op de beurs wekken we interesse, geven we uitleg en zo nodig komen we graag langs bij de klant voor een demonstratie op locatie. Zo krijgen ze meteen gevoel bij de machine.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details