Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘Voor ieder materiaal en gebruiksvoorwerp biologisch schoonmaakmiddel’

‘Voor ieder materiaal en gebruiksvoorwerp biologisch schoonmaakmiddel’

Veilig, zonder schadelijke stoffen

We kunnen er niet meer omheen: biologische schoonmaakmiddelen worden steeds populairder. En dat is logisch, want ze zijn een stuk beter voor mens, dier en milieu. BIOnyx.nl ontwikkelt schoonmaakmiddelen voor iedere klus binnen en buiten het huis, geheel veilig, zonder schadelijke stoffen. Oprichter Arnout Noteboom legt uit wat biologische schoonmaakmiddelen voor impact hebben.

“Alle chemische schoonmaakmiddelen die op dit moment verkrijgbaar zijn doden misschien wel algen, maar ze breken de biofilm niet af. Hierdoor is de groenaanslag na ongeveer een week weer terug en kun je weer opnieuw beginnen. Met schoonmaakmiddelen van BIOnyx blijft als enige product, de groenaanslag langdurig weg op een milieuvriendelijke manier. Zo hebben de vissen in de vijver er geen last van, de flora en fauna worden niet aangetast en ook jouw huisdieren kunnen gewoon vrij rondlopen.”

Met schoonmaakmiddelen van BIOnyx de groenaanslag langdurig weg op een milieuvriendelijke manier.

Waar je ook naar op zoek bent, BIOnyx heeft de oplossing. “Of je nou hout, sierbestrating, grind of kunstgras hebt: voor ieder materiaal hebben we een biologisch én voordelig schoonmaakmiddel. Want veel mensen denken bij biologisch al snel aan een duurder alternatief, maar dat is niet altijd het geval. Doordat onze schoonmaakmiddelen geconcentreerd zijn, voeg je de aangegeven hoeveelheid water toe, en gebruik je daardoor minder van het product. Hierdoor gaat het langer mee en is het beter voor je portemonnee.”  

Samen met composietleverancier Luxcom heeft BIOnyx een reinigingslijn voor composiet tuinmaterialen ontwikkeld. “Zodat we nog meer kunnen aansluiten op de vraag uit de markt. Zo introduceren we een composietreiniger en composietbeschermer om al jouw plantenbakken of tuinmeubelen op een natuurlijke manier te reinigen of te beschermen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details