Platform voor de tuin- en groenprofessional
Voor iedere tuin een passend tuinpaaltje
Glampère zorgt voor sfeer in iedere tuin.

Voor iedere tuin een passend tuinpaaltje

Strakke designs en duurzame productie

Sprekende, maar toch ook onopvallende tuinpaaltjes zodat je ook in de tuin gewoon stopcontacten tot je beschikking hebt. Glampère heeft ze ontwikkeld. Geen houten tuinpaaltjes meer, maar strakke designs en duurzame productie. We gaan in gesprek met directeur Ton Willemse over de nieuwe producten. 

“Glampère richt zich op het ontwikkelen en produceren van slimme en mooie oplossingen op het gebied van tuinpaalstopcontacten en fietslaadpunten”, begint Ton Willemse. “Onlangs hebben we op de Green Expo-beurs in België een aantal van onze recentere producten laten zien. We zijn ooit gestart met tuinpaaltjes met het schakelmateriaal van Niko New Hydro. Dat is echt onze hardloper.” 

De New Hydro tuinpaal.

Glampère is nu bezig met het uitbreiden van de range. “We willen een aantal luxere producten op de markt brengen. Daarnaast gaan we starten met modellen die oriëntatieverlichting bevatten. Maar dat is nog niet alles, want we willen ook een hele nieuwe lijn beginnen met wandlaadpunten voor elektrische fietsen.” Volgens Willemse gaat het aanbod nu van budget tot pro+. “We kregen laatst nog de nieuwe materialen binnen, dat ziet er fantastisch uit.” 

Niko New Hydro

Glampère is een samenvoeging van ‘glamour’ en ‘ampère’. “Die naam past goed bij ons. We willen een mooi product combineren met stroom en elektriciteit. Dat loopt nu heel goed. Veel van onze klanten zijn hoveniers die graag met onze producten werken. We kunnen namelijk een mooi alternatief bieden voor de houten paaltjes.” 

De duurzame materialen die Glampère gebruikt zijn niet alleen prettig voor de hoveniers die de paaltjes installeren, maar ook voor de tuinbezitter. “Je hebt er geen omkijken meer naar, en dat is voor iedereen natuurlijk erg prettig. We laten hoveniers graag zien dat het ook anders kan, met betere materialen.”

“We laten hoveniers graag zien hoe het anders kan“.

Glampère fabriceert de RVS-tuinpaaltjes en al het bijhorende materiaal zelf, behalve het Niko New Hydro-schakelmateriaal. “Wat betreft buitenstopcontacten is het een heel stabiel en degelijk merk. We gebruiken ze daarom graag op onze tuinpaaltjes.”

Op de kaart

“We zijn druk bezig om Glampère meer op de kaart te zetten in de hoveniersbranche. We hebben een uitgebreid productportfolio, daarbij denken we graag mee met de klant.” Zo werd er bijvoorbeeld vaak naar een tuinpaal gevraagd, die dan samen met een losse prikspot werd geleverd. Glampère wil die combinatie voor hoveniers makkelijker maken. “Daarom hebben we een tuinpaal ontwikkeld met een bevestigde spot. Hoe makkelijker wij het maken, hoe sneller een hovenier met ons wil werken.”

Een ander goed voorbeeld is de vraag naar een manier om kabels te beschermen bij het gebruik van een bosmaaier. “Dat soort kleine dingen zijn voor hoveniers ontzettend relevant. Daarom zijn we nu afdekplaatjes aan het ontwikkelen, die over de kabels heen kunnen. 

New Hydro: het ideale buitenstopcontact.

Een actie op de beurs 

Voor de lezers van GreenPro heeft Willemse nog een verrassing. “We gaan onze nieuwe tuinpalen meenemen naar de beurs in Hardenberg, in januari. Ben je hovenier en heb je interesse in ons nieuwe aanbod? Kom dan even langs! De geheime code is ‘GreenProTuinpaaltje’, dan krijg je van ons een mooie korting. Tot dan.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details