Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘We verkopen niet uit het boekje’
De Rino is een 100% elektrische werktuigdrager.

‘We verkopen niet uit het boekje’

Krachtige tuinmachines in een nieuw, duurzaam jasje

Een ruim assortiment aan professionele tuinmachines, verpakt in goede, gemakkelijke service. Lozeman Tuinmachines B.V. combineert hun jarenlange ervaring met de hoge kwaliteit van internationaal bekende merken zoals Grasshopper, Gianni Ferrari, Loma, Tym, Ferrari en Orec. Op de Groene Sector Vakbeurs etaleren alles uit hun uitgebreide leveringsprogramma.

Lozeman Tuinmachines heeft een mooi assortiment twee- en vierwielige tractoren in huis. Van compacte en gebruiksvriendelijke zitmaaiers tot professionele frontmaaiers: alle oppervlakten worden aangepakt. “We zijn in Nederland gevestigd, maar kijken ook zeker buiten de landsgrenzen”, vertelt vertegenwoordiger Roelof Valkema. “We verkopen machines uit Italië, Korea, Japan en de Verenigde Staten, van zeer bekende merken. En natuurlijk allemaal van de beste kwaliteit.”

Een betrouwbaar bedrijf

Begin jaren ’50 richtte Gerrit Lozeman het bedrijf op. Nu zo’n 73 jaar later, staat zijn kleinzoon aan het roer van Lozeman Tuinmachines. Het is een echt familie bedrijf, wat uniek is in de branche. “We hebben drie vestigingen”, vertelt Roelof. “In totaal werken veertig mensen in Elst, Smilde en Lottum. Het is een kleinschalig bedrijf, waar ook de directeur in zicht is. Een vertrouwde, ons-kent-ons-omgeving.”

De hoofdvestiging van Lozeman Tuinmachines in Elst.

Dat vertrouwde gevoel slaat ook aan bij hun klanten, wat voornamelijk hoveniers zijn. “Bij ons geen moeilijke vragenlijsten of eeuwige intakes”, zegt Roelof. “We zijn in dat opzicht gewoon een heel eenvoudig bedrijf. Iedere vestiging heeft een showroom, waar alle machines die je kunt bedenken uit te testen zijn. Iedereen is hier welkom voor informatie en advies. We verkopen niet uit het boekje, maar richten ons op de klant die op dat moment voor ons staat.”

Milieubewuste tuinmachines

“We zijn altijd bezig met de import van nieuwe tuinmachines ”, aldus Roelof. “Hierbij kijken we naar de actualiteit, die momenteel erg gericht is op duurzaamheid. Daarom presenteren we tijdens de Groene Sector Vakbeurs een mooi assortiment aan milieubewuste tuinmachines. Denk aan volledig elektrische apparaten en energie zuinige tuinmachines. De bezoekers worden zeker geprikkeld door alle nieuwe, bijzondere machines die bij ons te bewonderen zijn.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details