Platform voor de tuin- en groenprofessional
Zo maak je (ook digitaal) het verschil als hovenier
Een beplantingsplan.

Zo maak je (ook digitaal) het verschil als hovenier

Zoek je een manier om jezelf als hovenier te onderscheiden? Dankzij het handige online platform garDsign maak je eenvoudig uitgebreide tuinontwerpen met 3D-functie, genereer je automatisch bestellijsten, stel je simpel de offerte op én leer je ook nog eens meer over jouw prachtige vak. Op deze manier til je jouw groenkennis naar een hoger niveau!

Een tuin ontwerpen is een vak apart. Maar met de juiste tools kan iedereen het leren. Het online ontwerpprogramma garDsign neemt je stap voor stap mee op weg naar een digitale tekening van een nieuwe tuin. In 2012 ging www.tekenjetuin.nl van garDsign live. Sindsdien zijn al duizenden droomtuinen via het platform ontwikkeld. Het programma is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn er veel instructievideo’s met extra uitleg beschikbaar. Bijvoorbeeld hoe je de zon en schaduw kunt simuleren of een goed plan maakt voor de bewatering van de tuin. Hovenier Alec Bijlsma uit Nederhorst Den Berg werkt sinds enkele jaren met de online tekentool. “Het is een programma dat je snel onder de knie hebt en waar je ook al je creativiteit in kwijt kunt.”

Ontwerp in 2D en 3D

In een handomdraai teken jij een nieuwe tuin in 2D en 3D. Met garDsign kun je het ontwerp én de bijbehorende offerte eenvoudig, snel en veilig via een link met je klant delen en presenteren. Ook is het mogelijk om digitaal eenvoudig te communiceren over de tekening. Henri Jansen van Tuin- en Groenservice uit Wehl ziet duidelijk de meerwaarde: “De ontwerpen slaan altijd aan bij klanten, waardoor het programma zichzelf snel terugverdient. De eerste tuin die ik online tekende, had ik binnen vijf minuten al verkocht!” 

Efficiënter werken, minder fouten

Achter de schermen werkt het gedreven team van garDsign continu aan nieuwe features om het programma nóg handiger en completer te maken. De nieuwste updates richten zich vooral op het verder digitaliseren van de werkwijze. Vanuit de tekentool kun je nu bijvoorbeeld eenvoudig bestel- of beplantinglijsten maken die je kunt delen met wie je maar wilt: medewerkers, onderaannemers, leveranciers of klanten. Dit soort features besparen veel tijd en voorkomen onnodige (reken)fouten. Eén van de meeste recente updates zorgt ervoor dat het programma sneller laadt waardoor je nóg efficiënter kunt werken.

Teunis van de Pol van garDsign.

Kennisplatform

Naast de online tekentool is garDsign in de loop der tijd uitgegroeid tot een breed kennisplatform vol artikelen, blogposts en video’s met tips en tricks. Onder het motto ‘groen verbindt’ leggen we steeds nieuwe verbanden en delen we onze kennis om groenprofessionals te helpen hun leefomgeving te verbeteren én verduurzamen.  

Blijf jezelf onderscheiden en probeer nu! Kijk voor meer informatie op: gardsign.com

Daarom kiezen veel hoveniers voor garDsign:

· Gebruiksvriendelijke software en regelmatig updates met nieuwe functionaliteiten
· Handige tools als Verlichtingsplanner, Bewateringstool en uitgebreide Productbibliotheek met duizenden afbeeldingen van bomen, planten, bestrating en producten als verlichting
· Tijdswinst én minder fouten dankzij automatisch importeren van officiële kavel uit kadaster
· Direct vanuit het programma materialen bestellen bij de aangesloten leveranciers
· Simpel en snel een offerte op maat maken
· Mogelijkheid om extra kennis op te doen middels workshops of online trainingen 
· Via het online helpcenter zijn talloze video’s te bekijken met meer tips en tricks!
· Snel en persoonlijk 24/7 contact met het garDsign-team
· Welke features mis jij als professional? Of heb je tips om onze tool en diensten nóg beter te maken? Wij zien continu mogelijkheden voor verbetering en staan daarom altijd open voor nieuwe inbreng. Uit ieder idee kan wat moois groeien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details