Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

ADEZZ B.V.

Sinds 2009 produceren en verkopen we bij ADEZZ de meest exclusieve tuinproducten. We richten ons op het hogere segment en zijn ervan overtuigd dat hoveniers en groenprofessionals hiermee het verschil maken naar hun klanten. We zijn gestaag gegroeid naar de betrouwbare partner die we vandaag de dag zijn.

Het buiten zijn heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze dagbesteding. Onder onze merken ADEZZ, FORNO en FURNS bieden wij een zeer uiteenlopend assortiment producten aan. Dit verrijkt gegarandeerd de buitenbeleving van de gebruiker. Met onze producten creëren wij een sfeer waarin men optimaal van je tuin kan genieten. Hierdoor komt het hovenierswerk van onze zakelijke klant het best tot zijn recht en verschijnt er bij de oplevering steevast een lach op het gezicht van de gebruiker.

Wij ontwerpen en produceren al onze producten zelf. Hierdoor staan wij altijd in voor de topkwaliteit die klanten van ons gewend zijn. Alle producten worden in Europa met de grootste zorg vervaardigd. Zo zijn wij er zeker van dat de producten aan onze standaarden voldoen. Ook houden wij een grote voorraad aan, waardoor we snel leveren aan de klant of project.

Onze producten stellen de hovenier in staat om de complete inrichting en aankleding van de woon- of buitenruimte aan te bieden. De groenprofessional kan de producten van onze verschillende merken eindeloos met elkaar combineren. Wij gebruiken dezelfde materialen, afwerking en stijlen, zodat de producten met elkaar matchen.

We zijn als bedrijf gegroeid vanuit een sterke ondernemersmentaliteit, gericht op efficiëntie. Hierdoor zijn we in staat geweest om te blijven innoveren en nieuwe categorieën aan ons assortiment toe te voegen. We hebben ons ontwikkeld tot een gewaardeerde one-stop-shop voor de groenprofessional. Bij ADEZZ blijven we onze klanten inspireren en helpen groeien door naast hen te staan als partner.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Tuinproducten Adres Liessentstraat 4
5405 AG Uden
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)413 274168 E-mailadres [email protected] Website adezz.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details