Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Become-IT B.V.

Become-IT is al 20 jaar een stabiele en betrouwbare organisatie met landelijk vele vaste klanten. De bedrijfsnaam staat voor wording, ontwikkeling en groei. Sinds juli 2020 staat de slogan ‘Tijd voor het échte werk’ centraal in de communicatie en werkwijze. De slogan verwoord de kunde op het gebied van bedrijfssoftware waardoor ondernemers tijd hebben voor datgene wat ze graag doen. Dit kan vakwerk zijn of tijd voor ontspanning.

TRANSPARANTIE EN DIGITALE COMMUNICATIE

De consultants van Become-IT helpen vakmensen graag met een oplossing die past bij hun branche, werkwijze en wensen. Ze kijken zoveel mogelijk of dit met het online product Suite MKB kan worden ingevuld en zo niet dan wordt het op maat gemaakt. Persoonlijk contact is erg belangrijk en daarom is er geen aparte helpdesk. Klanten krijgen dus meestal hun eigen consultant direct aan de lijn.

In de werkwijze van Become-IT zit een hoge mate van transparantie en digitale communicatie die doorgevoerd is in het product Suite MKB. Belangrijkste instrument hierin is het klantenportaal waarin klanten alles kunnen zien / volgen / accorderen / afrekenen wat er voor hun gedaan is of wordt.

HET PRODUCT SUITE MKB

Suite MKB is de online bedrijfssoftware ontwikkeld door Become-IT. Dé alles-in-één oplossing werkt onder een eigen domeinnaam met een pc, tablet of smartphone. Gebruikers zijn met name vakmensen zoals hoveniers, installateurs, rietdekkers etc.. De software is bereikbaar en betaalbaar gemaakt voor midden- en kleinbedrijven vanaf 3 medewerkers. Het totale pakket bestaat uit meer dan 60 modules die flexibel gekozen kunnen worden om zelf een pakket samen te stellen.

Qua functionaliteit richt Suite MKB zich op alle processen van relatiebeheer tot facturatie. Standaard is een app en klantenportaal beschikbaar. Voor de boekhouding wordt gekoppeld aan SnelStart, Exact online of Twinfield. Er is een Plus module voor bedrijven met meerdere administraties.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services SoftwareAutomatisering Adres Middelerf 12b
3851 SP Ermelo
Nederland
Telefoonnummer 0341470068 E-mailadres info@become-it.nl Website become-it.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details