Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Boomrooierij Weijtmans B.V.

Al vele generaties is Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout (NB) een gevestigd en gewaardeerd dienstverlener in de bomensector. Vandaag de dag telt het bedrijf ruim 44 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide en gecertificeerde European Tree Workers (ETW), European Tree Technicians (ETT), ECC-3 en ECC-4 gecertificeerde boomzagers, ervaren chauffeurs en machinisten. Toegepaste technologie, innovatie en investeren in duurzaamheid en veiligheid maken Boomrooierij Weijtmans B.V. tot een toonaangevende speler in Nederland.

De onderneming beschikt o.a. over de volgende certificeringen: ISO14001, ISO9001, VCA, FSC, PEFC, KAM, erkend iep- en kastanje aannemer. Kijk voor de volledige lijst op de website.

De vakmensen van Boomrooierij Weijtmans B.V. rooien of snoeien bomen veilig, vakkundig en efficiënt. Dat doen we in een particuliere omgeving, maar ook voor zakelijke opdrachtgevers en overheden. We beschikken over een modern machinepark waaronder onze unieke telescoopkranen met 42 meter mast. Hiermee kunnen we met minimaal ruimtebeslag elk project uitvoeren zonder onnodige schade aan bodem of omgeving toe te brengen. Daarnaast verzorgen wij de afvoer en  verantwoord hergebruik van het hout en snoeiafval.

Boomrooierij Weijtmans is actief in een groot aantal gemeentes op het gebied van langdurig onderhoud en beheer van bomen en bos in stedelijke en landelijke omgeving.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Handelweg 18
5071 NT Udenhout
Nederland
Telefoonnummer 013 – 511 14 83 E-mailadres algemeen@weijtmans.nl Website www.boomrooierijweijtmans.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details