Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Bosta Nederland

Dit is Bosta, expert in watertechniek

Irrigatiemateriaal voor de beregening van gewassen van Nederlandse telers. Pompsystemen voor het zwembad in uw tuin. Installaties voor waterzuiveringssystemen in Afrika. Slechts een kleine greep uit de talloze manieren waarop Bosta slimme, eenvoudige en efficiënte wateroplossingen beschikbaar maakt. Wereldwijd. Voor iedereen. Wij blijven onze technologieën innoveren. Zo lopen we voorop op het gebied van smart irrigation en maken wij groei voor u en uw klanten beschikbaar.

Wat ooit is gestart als groothandel in beregeningsmateriaal, is nu een bedrijf met expertise in alle soorten watertechniek. Wij dragen inmiddels ruim 75 jaar ervaring op het gebied van irrigatie met ons mee. Onze klanten profiteren hiervan. Zo ontvangen zij het beste advies en de nieuwste technologieën.

Wij leggen ons toe op land- en tuinberegening, veeteelt en geothermie. Ook bedienen we de zwembadbranche. Van goede filtratie en warmtepompen tot leidingsystemen en het bouwen van complete zwembaden: zakelijke klanten kunnen hiervoor bij ons terecht.

Bosta is onderdeel van MegaGroup, een Europees netwerk van technische groothandels. Het netwerk heeft vestigingen in zeven landen en een exporttak die naar alle overige landen exporteert.

 

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Watertechniek Adres Doornhoek 4205
5465 TG Veghel
Nederland
Telefoonnummer 0413 323 929 E-mailadres [email protected] Website www.bosta.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details