Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg

De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg | Hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche

De Groene Sector Vakbeurs is dé vakbeurs voor de groene sector. Op 10, 11 en 12 januari 2023 vindt de 22e editie van de vakbeurs plaats. In de afgelopen 20 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. De vakbeurs richt zich op hoveniers, boomkwekers, beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening, tuin- en landschapsarchitecten en groot groenvoorzieners. Bezoekers hebben voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen!

Met meer dan 300 exposanten op de beursvloer is er een ruim aanbod voor alle bezoekers.

Hiervoor kom je naar De Groene Sector Vakbeurs:

Netwerken
Ontmoet bestaande én nieuwe relaties.

Innovaties
Na een bezoek aan de vakbeurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen de groene branche.

Kennis en Inspiratie
Tijdens kennissessies en interactieve workshops geven diverse sprekers hun visie op relevante onderwerpen.

Waarom deelnemen?

De Groene Sector Vakbeurs is hét kennis- en netwerkmoment voor de gehele groene branche in Nederland. Een compleet platform voor zowel regionale als landelijke spelers, waar je niet mag ontbreken! Een uitgelezen kans om een hoogwaardig vakpubliek te ontmoeten.

Presenteer producten en deskundigheid
Kennis opdoen en trends ontdekken worden door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan de vakbeurs. Toon als exposant jouw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

Relaties versterken én uitbreiden
Je ontmoet in drie dagen ruim 11.000 professionals uit de groene branche. Schud de hand met bestaande zakenpartners en maak kennis met nieuwe relaties.

Branchebreed platform
De Groene Sector Vakbeurs is de enige beurs in Nederland die zich richt op de gehele groene branche. Ontmoet onder andere hoveniers, boomkwekers, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening.

Quotes van exposanten

René Verspuij (Waterplantenkwekerij R. Moerings): ”We hebben ontzettend veel aanspraak van mensen die meer informatie willen hebben. Ik ben hartstikke enthousiast.”

Job Steunenberg ADVANTA (Limagrain Field Seeds): We ontmoeten hier onze klanten: hoveniers, graszodentelers, gemeenten en cultuurtechnische bedrijven. We hebben een goede beurs gehad en kijken uit naar volgend jaar.”

Han de Groot (VHG): ”We ontmoeten op De Groene Sector Vakbeurs veel bezoekers die met ondernemersvragen bij ons langskomen. Wat verder erg leuk is dat er ook medewerkers komen met vragen opleidingen en trainingen.”

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Vakbeurs Adres Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 523 289 898 E-mailadres info-groenesector@easyfairs.com Website groenesector.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details