Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Frisian Motors BV

FRISIAN MOTORS: TRENDSETTER IN 100% ELEKTRISCH RIJDEN EN WERKEN

Frisian Motors uit het Friese Bakkeveen fabriceert en assembleert elektrische voer- en werktuigen voor particulier en professioneel gebruik. Sinds 2009 is Frisian Motors hiermee de eerste fabrikant in Europa die zich volledig richt op het ontwerpen en produceren van 100% duurzame machines in de agricultuur.

ELEKTRISCH IS GROEN EN GEEFT MEER COMFORT

De voertuigen hebben naast de verbetering voor het milieu (minder CO2 ) vele praktische voordelen. Minder lawaai, geen roet of stank, geen rompslomp met benzine, diesel en olie. Dat maakt ze daardoor ook zeer geschikt voor gebruik in afgesloten ruimtes of in aanwezigheid bij dieren. Bovendien zijn de machines nagenoeg onderhoudsvrij door minder bewegende componenten en het ontbreken van de brandstofmotor, nooit meer een lekke uitlaat of defecte bougies. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en te laden. Je stopt de stekker in het stopcontact en klaar: zo simpel kan het zijn.

BREED INZETBAAR EN BETAALBAAR

Frisian Motors heeft flink geïnvesteerd in technisch ontwerp en functionaliteit van elektrisch aangedreven voertuigen. Het resultaat is dat de voertuigen qua mogelijkheden, inzetbaarheid en aan- schafprijs vergelijkbaar zijn met een diesel of benzine voertuig. Niets staat u nog in de weg voortaan milieuvriendelijker uw klussen te klaren. Ecologisch, economisch en comfortabel.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektrische voer- en werktuigen Adres Leidijk 1b
9243 WH Bakkeveen
Nederland
Telefoonnummer 0512 767 100 E-mailadres info@frisianmotors.com Website frisianmotors.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details