Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

IVECO

IVECO is een merk van Iveco Group N.V. Sinds 1975 ontwerpt, produceert en verkoopt IVECO bedrijfsvoertuigen van alle soorten en maten vanuit Turijn, Italië. Inmiddels is IVECO meer dan 160 landen actief met een totaal van 4.200 verkoop- en servicepunten.

IVECO verkoopt lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen. De IVECO Daily is wellicht wel de bekendste. In 1978 werd deze eerste bestelwagen geïntroduceerd. Inmiddels is de IVECO Daily een van de populairste bedrijfsvoertuigen in Europa.

De IVECO Daily leverbaar als gesloten bestelbus, maar ook als chassis-cabine met een open- of gesloten laadbak. Daarnaast kun je kiezen voor een BE-trekker, zodat je een oplegger met graaf- of maaimachine(s) kunt trekken. De IVECO Daily is enorm veelzijdig. Die veelzijdigheid is realiseerbaar door het chassis van de IVECO Daily. Deze bestaat uit rechte balken met een U-profiel, die door middel van dwarsbalken aan elkaar gekoppeld zijn. Dit wordt ook wel een ladderchassis genoemd. Zo’n chassis staat garant voor robuustheid en is gebruikelijk bij grote vrachtwagens, maar dus ook bij de IVECO Daily. Bovendien is een ladderchassis bijzonder opbouwvriendelijk door de volledig vlakke bovenzijde.

Daarnaast verkoopt IVECO ook vrachtwagens in het zware segment met de IVECO WAY producten. De S-WAY is speciaal voor het lange afstandsvervoer. Voor de off-road missies heeft IVECO de stoere T-WAY en X-WAY.

Het is noodzakelijk om bij te blijven in de wereld van transport door de ontwikkeling van baanbrekende oplossingen en diensten die de brandstofefficiëntie en de algehele productiviteit van bedrijven verbeteren. Een van die oplossingen zijn de mogelijkheid om onze voertuigen op duurzame brandstof aan te bieden, zoals LNG en CNG. Daarnaast is in september 2022 de elektrische variant van de IVECO Daily gepresenteerd. De eDaily is de enige elektrische bedrijfswagen met een laadvolume tot 20 m3, een laadvermogen tot 4,6 ton en een trekvermogen tot 3,5 ton.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Bedrijfsvoertuigen Adres Wanraaij 9
6673 DM Andelst
Nederland
Telefoonnummer 0488 471 600 E-mailadres marketing@iveconls.nl Website iveco.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details