Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Jo Beau products

Jo Beau, ontstaan vanuit de gedreven creativiteit van oprichter Jozef Beauprez, staat bekend om zijn compacte en professionele tuinmachines, waaronder hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines.

Vandaag een innovatief familiebedrijf met een groot potentieel onder leiding van zijn jongste zoon Christophe Beauprez. Jo Beau heeft door de jaren heen reeds zijn strepen verdiend als grondlegger in de wereld van de compacte mobiele hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines.
Ze heeft steeds dezelfde filosofie toegepast op haar volledige gamma, waarvan bijna elk model kan worden gepersonaliseerd met verschillende opties op maat van de gebruiker! Machines van hoge kwaliteit, robuust, veilig én innovatief zijn enkele kerncompetenties die ze nastreeft!

Als innoverend Belgische kwaliteitsontwerper en constructeur wil Jo Beau® ernaar toe streven om producten op de markt te brengen die zich in ‘ergonomie,’tijdswinst‘ en ‘onderhoudsvriendelijk‘ onderscheiden. ’Great in nature‘ heeft dan ook alle betekenis in de ruime zin van het woord. ‘Groots in de natuur’, maar ook ‘Groots van nature’! ‘Made in Belgium’ of ‘Engineered in Belgium’ is een kwaliteitskenmerk dat niet veel van onze concurrenten kunnen waarmaken en dat onze toppositie op de markt inneemt. Jo Beau products® is een dynamisch, creatief en vooruitstrevend familiebedrijf met een uiterst gemotiveerd team!

Om zichzelf te profileren als ‘totaalpartner’ voor de groensector kwam Jo Beau met zijn ‘Landscaper-Line’ op de markt. Een complete lijn met verscheidene machines voor lente, zomer en herfst. Zowel zelfstandige tuinaannemers als stedelijke en gemeentelijke groendiensten, verhuurfirma’s en maatwerkbedrijven, in binnen- en buitenland, vinden hun compacte en professionele tuinmachines vanaf heden met andere woorden op één adres!

Jo Beau streeft een norm na en wil zich onderscheiden als elite product. Een product voor de verhuurspecialist, professioneel & veeleisende tuinliefhebber.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Koningin Astridlaan 97
bus 23, 8200 Brugge
België
Telefoonnummer 050/70 48 40 E-mailadres info@jobeau.eu Website www.jobeau.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details