Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Knegt Quality Tractors Europe

Welkom in de wereld van Knegt

Knegt Quality Tractors is ontstaan uit de grote vraag en het geringe aanbod van sterke en veelzijdige compact tractoren voor een betaalbare prijs. Met ruim 20 jaar ervaring in de agrarische en hippische sector is eigenaar Jeroen van Eerd in 2005 gestart met het ontwikkelen van de ideale compact tractor.

Samen met de juiste mensen die een passie hebben voor techniek en één van de grootste tractorfabrikanten uit Azië als toeleverancier, ontstond er in 2006 een betaalbare en veelzijdige compact tractor die elke klus kan klaren. Dit was het begin van Knegt Quality Tractors Europe!

Al jaren staat deze alleskunner aan de top in de paarden sector maar sinds 2021 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden. Naast de diesel tractor is er een 100% elektrische versie bijgekomen. Met deze elektrische compact tractor is er zeer veel vraag bijgekomen vanuit andere sectoren zoals tuin- en bosbouw, hoveniers, vrije tijd en sportaccommodaties.

Dankzij de huidige uitbreidingsmogelijkheden en een keur aan accessoires biedt Knegt Quality Tractors voor elke sector de juiste compact tractor. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging in onze showroom aan Habraken 1207 in Veldhoven of vindt uw dichtstbijzijnde Knegt dealer op onze website.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services compact tractoren Adres Habraken 1207
5507 TB Veldhoven
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)40 – 25 58 416 E-mailadres info@knegt-international.com Website knegt-international.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details