Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Machines de Schutter

MDS: VOOR EN DOOR SPECIALISTEN

MDS staat voor topproducten en gedegen technische kennis. Daarmee spelen we als gespecialiseerd distributeur een belangrijke rol voor het werk van iedere vakman. Zij kunnen rekenen op het beste advies, producten van topkwaliteit en service waardoor hun werk altijd door blijft gaan.

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

MDS werkt uitsluitend met de beste merken. Bedrijven waarmee we een hechte band mee hebben opgebouwd. En daar profiteer je als klant van.

UITSTEKENDE SERVICE

Een topproduct verdient zijn status pas als ook de service uitstekend is. Bij MDS ben je hiervan verzekerd, dankzij een snelle en betrouwbare dienstverlening.

PERSOONLIJK ADVIES

Zowel wij als al onze dealers hechten veel waarde aan persoonlijk contact met jou. We zijn ervan overtuigd dat we dan het beste antwoord kunnen geven op uw vraag.

MDS: DE DISTRIBUTEUR MET KENNIS VAN EN UIT HET VELD

MDS is al bijna een eeuw hét adres voor machines en toebehoren die je helpen bij de aanleg en het onderhoud van tuinen, parken en andere groene zones. Vandaag de dag zijn we actief in de Benelux als distributeur van een aantal wereldmerken. Klanten waarderen ons vanwege de jarenlange ervaring, de gedegen technische kennis van producten en de nauwe betrokkenheid met de markt. Zowel met gebruikers, onze merkfabrikanten als met ons sterke netwerk van dealers. Dankzij deze sterke combinatie van kennis en betrokkenheid ben je altijd verzekerd van het beste en eerlijkste advies voor uw vraag.

ONS TEAM VAN TECHNISCH SPECIALISTEN

MDS staat niet alleen bekend als distributeur. In de afgelopen jaren heeft ons team van technisch specialisten diverse noviteiten op de markt gebracht in nauwe samenwerking met ons professionele dealernetwerk. Dit zijn vrijwel altijd productcombinaties waarvoor wij de grote marktbehoefte zien, maar waar nog geen oplossing voor bestaat. Bekende voorbeelden zijn de rotorkopeg met zaaier, het dubbellucht-systeem, de spitfrees voor tweewielige trekkers en het tegengewicht-systeem met antivib. Unieke combinaties die niet meer weg te denken zijn in de markt. En waar zowel onze dealers als eindgebruikers dagelijks volop van profiteren

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Machines Adres Eikenstraat 15
2840 Reet
België
Telefoonnummer +31 (0)488 455 060 E-mailadres info@mdsbv.eu Website mdsbv.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details