Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Makita Nederland

Makita Nederland
Makita is al 50 jaar een begrip in Nederland. Bekend in de bouw en industrie, de groensector en de schoonmaakbranche. Onze klanten waarderen de kwaliteit van de producten, die bijdragen aan veilig en gezond werken, hun gemak en productiviteit. Onze dienstverlening op het gebied van logistiek en service ligt op hoog niveau, zeggen onze klanten. We leveren ons brede assortiment machines, accessoires en verbruiksartikelen snel en compleet. We vinden een goede langdurige relatie met onze klanten belangrijk en zien onszelf als een verlengstuk van onze eindgebruikers en dealers. Ofwel: één met Makita.

Een gereedschapswereld zonder snoeren en brandstof.
Makita is een marktleider in accu producten en heeft een aantal platformen op de markt waarvan het LXT 18 V platform het bekendste is. Met ruim 350 producten die allemaal werken op dezelfde 18 V accu (of twee) en met het XGT 40 V Max platform, met ruim 150 producten, werkt Makita aan haar visie van een gereedschapswereld zonder snoeren of brandstof. Makita innoveert continu, met als leidraad dat nieuwe of verbeterde producten positief bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving.

Vestiging in Eindhoven en Woerden
In Nederland zijn er twee vestigingen: in Eindhoven zijn we al meer dan 50 jaar gevestigd met kantoor en magazijn. Hier staat ook ons eerste Kennis- en Reparatiecentrum. In Woerden openden wij in 2020 het tweede Kennis- en Reparatiecentrum. Onze adviseurs komen ook op locatie met de Makita-bus, voor advies over producten, toepassingen en instructie.

Makita Kennis- en Reparatiecentrum
Een goede service sluit naadloos aan op een hoge productkwaliteit. Heb je aankoopplannen en wil je de apparaten en machines graag eerst zien én het liefst ook testen, dan ben je in Eindhoven en Woerden welkom in het Makita Kennis- en Reparatiecentrum. Alleen of samen met je dealer. Makita heeft veel kennis en die delen we graag. Op beide locaties is het gehele assortiment aanwezig dat wij in Nederland leveren. Het Kenniscentrum is uitsluitend op afspraak geopend. Vakkundige reparatie die de levensduur van machines verlengt valt ook onder een goede serviceverlening. Eenvoudige reparaties verrichten monteurs ter plekke in het Reparatiecentrum in Eindhoven en Woerden. We hebben heel veel onderdelen op voorraad zodat we reparaties snel uitvoeren, vaak dezelfde dag. Op alle reparaties zit een NEN 3140 keuring. Adviseurs, verkopers en monteurs die een training wensen over onze producten kunnen terecht op beide locaties. In Eindhoven hebben we speciale trainingsruimtes ingericht voor metaalbewerking, houtbewerking, sleutelen aan brandstofmotoren en voor bevestigingsproducten.

 

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektrisch gereedschap Adres Park forum 1101
5657 HK Eindhoven
Nederland
Telefoonnummer 040-2064040 E-mailadres info@makita.nl Website makita.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details