Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

NL Greenlabel

NL Greenlabel staat voor een meetbaar duurzame leefomgeving. De organisatie beschikt over instrumenten om de waarde van een gebied of product voor mens en natuur op onafhankelijke wijze inzichtelijk te maken. Diverse duurzaamheidspaspoorten bieden in één oogopslag inzicht in de score van (1) planten, (2) producten en materialen, (3) terreinen, (4) tuinen en (5) gebieden.

Bij de ontwikkeling van de buitenruimte worden vaak ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid gesteld. Dankzij advies en labeling helpt NL Greenlabel om deze doelen gedurende het proces te realiseren en te borgen. Zo komen ambities op het gebied van biodiversiteit, klimaatbestendigheid en gezondheid uit de sfeer van vrijblijvendheid en lukt het om een aantoonbaar gezonde en duurzame woon-, werk- en leefomgeving te realiseren.

NL Greenlabel is in 2011 opgericht door groenvisionair en tuin- en landschapsontwerper Nico Wissing en tv-presentator Lodewijk Hoekstra en gevestigd in Megchelen Gld. Dankzij de Wetenschappelijke Raad van Advies en een uitgebreid partnernetwerk worden de inzichten voortdurend beproefd en verbeterd.

bedrijfsfoto's

SONY DSC

algemene informatie

Adres Julianaweg 22
7078 AR Megchelen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 1001810 E-mailadres office@nlgreenlabel.nl. Website nlgreenlabel.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details