Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Peeters Group

Peeters Group staat voor solide, innovatieve en scherp geprijsde landbouwmachines. Ons verhaal start in 1973. Het jaar waarin Piet Peeters Tractorhandel de Bloken startte in een kleine werkplaats in Achtmaal. Nu bijna 50 jaar later produceert Peeters Group in maar liefst 4 productielocaties in Nederland: voermengwagens, machines voor mest- en transporttechniek, kipwagens en gronddumpers, divers klein materieel, een uitgebreid gamma akkerbouwmachines en het nieuwste paradepaardje; de compact loaders.

Innovatie staat centraal in onze organisatie. Wij zijn the Dutch innovators. Al sinds de start in 1973 denken we continue in verbeteringen. Elke dag beter worden zit in ons DNA. Dit doen we met maar één doel: Het leven van boeren eenvoudiger maken met innovatieve oplossingen en machines. Via een wereldwijd dealer- en servicenetwerk vinden de machines hun weg naar de beste agrarische en industriële bedrijven over de hele wereld.

Onze producten voeren we onder 3 merken: Peecon, Tulip en Pitbull. Dagelijks werken meer dan 170 collega’s aan onze machines. Kortom Peeters Group staat voor kwaliteit en service. Ook na bijna 50 jaar, tientallen prijzen en onderscheidingen en ruim 500 unieke machines in ons productgamma, zijn we nog lang niet klaar. We blijven groeien, we blijven innoveren.

Ons team staat klaar om te helpen met al uw vragen over onze producten en diensten.
Voor elke discipline hebben we de juiste vakmensen in huis. Specialisten met jarenlange vakkennis die precies weten waarmee we het leven van onze klanten eenvoudiger kunnen maken.

Wij zijn Peeters Group – The Dutch Innovators.

 

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Munnikenheiweg 47
4879 NE Etten-Leur
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)76-504 6666 E-mailadres info@peetersgroup.com Website peetersgroup.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details