Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

TSD IT

Vanuit Zwolle ondersteunt TSD, al meer dan 40 jaar, de groene professional met moderne software en technieken. Voor de brede groene sector richt TSD zich op ICT-oplossingen die staan voor efficiëntie, tijdwinst en het ontzorgen van de groene professional.

De hovenier, tuinontwerper en groenvoorziener ondersteunt TSD met de design software 3DTUIN Designer.

Met deze ontwerpsoftware creëer je met gemak exclusieve tuinontwerpen. De software is eenvoudig in gebruik en in een mum van tijd kun je een 3D impressie voor de klant maken. Verkoop vervolgens je plan door middel van tuinwandeling-video’s, compleet met animaties van water, wind en bewegende objecten.

Nog realistischer
Met 450 nieuwe UltraRes planten, inclusief groei- en seizoen informatie presenteer je het ontwerp levensecht in elk seizoen, zelfs in de sneeuw. Neem jouw klant mee in de nieuwe realiteit door de woning en de auto van de klant op te nemen in het ontwerp. Maak handig gebruik van de interieursimulatie in 3DTUIN Designer waarmee je in de woning kunt kijken vanuit de tuin, zonder het interieur te tekenen. Breng je ontwerp verder tot leven door dieren en mensen in en rond de tuin op te nemen. Laat ze bewegen of zelfs zwemmen. Een perfecte aanvulling in je ontwerp voor meer dimensie, sfeer en beleving.

3DTUIN Designer software staat voor “design experience” en maakt ontwerpen echt leuk. In een handomdraai geef je extra dimensie aan je ontwerp met bijvoorbeeld stromend water, schaduwen, verlichting en 3D-gras.

Ervaar het zelf
Download de demo en ervaar zelf in 14 dagen hoe je eenvoudig in 3D ontwerpt, overtuigend presenteert en met beleving je ontwerp én aanlegproject verkoopt.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Software & Automatisering Adres Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Nederland
Telefoonnummer 038-8505050 E-mailadres [email protected] Website tsd.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details