Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Van Leeuwen Landbouw-, tuin- en parkmachines

Van Leeuwen is een bedrijf midden in Zuid-Holland met een professioneel assortiment aan Landbouw-, tuin- en parkmachines.

Sinds 2018 is Van Leeuwen importeur van SMG kunstgrasmachines. SMG ontwikkelt en produceert machines voor de aanleg, onderhoud en renovatie van synthetische sportvelden en kunstgrasvelden. Sinds zo’n 40 jaar biedt SMG een uniek machinepark. In Duitsland staat de grote ultramoderne fabriek van SMG voor de productie en assemblage van de machines en een groot onderdelenmagazijn voor snelle directe levering wereldwijd.

Van Leeuwen zorgt voor de verkoop en service van diverse merken en machines. Er is een mooi leveringsprogramma A-merken Landbouw-, tuin- en parkmachines beschikbaar, zowel nieuw als gebruikt.

Een team van ervaren en vakbekwame monteurs staan klaar in de werkplaats om u te helpen. Ook is men snel ter plaatse met de goed uitgeruste servicebussen. Tevens is Van Leeuwen een erkend VA-keur bedrijf. VA-keur is hét onafhankelijke keurmerk voor machineveiligheid. De keurmeesters zorgen voor professionele keuringen van al uw machines.

    

algemene informatie

Services Tuinmachines Adres De Werven 8
2731 AZ Benthuizen
Nederland
Telefoonnummer 079 - 331 9 311 E-mailadres info@vanleeuwenmechanisatie.nl Website https://www.vanleeuwenmechanisatie.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details