Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Van Meijel Automatisering BV

VanMeijel is een nuchter familiebedrijf gevestigd in de polder. Samen met inmiddels meer dan 110 medewerkers ontwikkelen wij het digitale bouwplatform Metacom. Het platform bestaat uit twee onderdelen: Metacom+ en Metacom Online. Deze producten zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen digitaliseren werkelijkheid wordt. Dagelijks worden meer dan 200 bedrijven én 10.000 gebruikers uit de bouw, infra en aanverwante sectoren (zoals groenvoorzieners) ondersteund met onze oplossingen.

Van A-Z geïntegreerd
Metacom+ biedt alle functionaliteit om jouw projecten, financiën, logistiek en onderhoud optimaal te ondersteunen. Metacom+ betekent één centrale plaats voor alle bedrijfs- en projectinformatie. Omdat alle onderdelen op het platform met elkaar zijn geïntegreerd, beschik je altijd over actuele cijfers. De calculatie, planning en projectbewaking zijn volledig op elkaar afgestemd. En het is zelfs mogelijk om op basis van een 3D-model berekeningen te maken. Met de Metacom Essentials variant is er bovendien een oplossing voor MKB bedrijven beschikbaar.

Digitaal tot op de bouwplaats
Metacom Online is hét cloud platform voor procesinnovaties. Alle denkbare registraties in de buitendienst en op kantoor kunnen vanaf elk apparaat gedigitaliseerd worden. Werkprocessen zoals: urenregistratie, meerwerk, werkbonnen en inkoopprocessen zijn hiermee snel en flexibel te digitaliseren en beschikbaar via een app. Naast de beschikbare packages waarmee je snel van start kan gaan, kun je met Metacom Online, een ‘Low-code platform’, zelf ook formulieren, apps en processen modelleren.  Zo kun je snel inspelen op veranderende wensen en eisen, zodat je altijd een perfecte ondersteuning voor de mensen buiten hebt!

Uw innovatiepartner
Met 35  jaar ervaring in automatisering helpen wij bedrijven in de infra, bouw en aanverwante sectoren op weg naar efficiënt werken. Wij zijn een innovatiepartner: samen gaan we op zoek naar de beste IT strategie. Processen optimaliseren: van de behoefte en planning tot en met de financiële afwikkeling. Dat is waar wij gelukkig van worden. Een volledig geautomatiseerd proces, zowel op kantoor als op de bouwplaats, is hiermee binnen handbereik.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services SoftwareAutomatisering Adres Duit 8
8305 BB Emmeloord
Nederland
Telefoonnummer 0527 - 614 767 E-mailadres info@vanmeijel.nl Website vanmeijel.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details