Platform voor de tuin- en groenprofessional
Compacter bouwen dankzij  compactere bouwmachines

Compacter bouwen dankzij compactere bouwmachines

De trend naar compacter wonen en bouwen zet zich verder door. Dat gebeurt op kleinere bouwpercelen en vergt dus flexibiliteit qua gebruik van machines. In dat marktsegment maakt CEBEKO uit Torhout al ruim 35 jaar het verschil. Enerzijds door verkoop van compacte bouw- en grondverzetmachines, nieuw en tweedehands, anderzijds door verhuur of herstelling van machines en levering van wisselstukken. Zo evolueerde CEBEKO van een klein familiebedrijf tot een uit de kluiten gewassen KMO met twintig vaste medewerkers.

De juiste machine voor elke klus en elke werf

De groei van CEBEKO werd in de hand gewerkt door de keuze om enkel performante machines van gerenommeerde merken aan te bieden. Momenteel omvat hun verkoopaanbod minigravers, wielladers en dumpers op banden en rupsen. In verhuur worden bovendien hoogwerkers, schaarliften, verreikers en walsrollen aangeboden. De meeste machines werken op verbrandingsmotoren, maar de elektrisch aangedreven versies winnen steeds meer aan belang. Alle machines kunnen uitgerust worden met hulpstukken en accessoires, aangepast aan de aard van de klus en van de werf.

Betrouwbare merken

Tot voor kort had CEBEKO drie uiterst betrouwbare topmerken in zijn gamma: YANMAR,
Cormidi en MultiOne. Onlangs is Thwaites daaraan toegevoegd. Dit Britse merk is een van de marktleiders in bandendumpers van diverse tonnages. Het geavanceerde ontwerp zorgt voor kracht en betrouwbaarheid, telkens met uitzonderlijke aandacht voor veiligheid en ergonomie.

De verhuurmarkt zit in de lift

Steeds meer professionals in het grondverzet kiezen ervoor om machines te huren in functie van een specifieke opdracht. Ook hierin speelt CEBEKO een belangrijke rol. Zo hoeven de klanten hun eigen of externe financiële middelen niet vast te zetten in de aankoop van een dure machine. En kunnen ze altijd voordelig gebruikmaken van de meest recente machines die voor een specifieke taak geschikt zijn. De huurprijs kan helder en duidelijk ingecalculeerd en doorgerekend worden in de totale kostprijs van elk project.

Tweedehands? Een aantrekkelijke optie

Regelmatig neemt CEBEKO machines van klanten over bij een vernieuwing van hun machinepark. In de meeste gevallen gaat het om recente machines, die dan na een grondige revisie tweedehands worden aangeboden. CEBEKO beschikt ook over tweedehands machines uit het eigen verhuuraanbod. Voor kleinere aannemers vormt dit een financieel zeer gunstig en betrouwbaar alternatief, waarbij CEBEKO instaat voor de passende garanties

Service met een ‘plus’

Dankzij een goed uitgebouwde service- en reparatiedienst kunnen de klanten ook voor onderhoud en herstellingen bij CEBEKO terecht. Dringende interventies worden uitgevoerd op de werf, om zo een minimale stilstand van de machine te garanderen. Als de machine niet ter plaatse kan gerepareerd worden, wordt er een evenwaardige vervangmachine voorzien. Om de klanten nog beter van dienst te zijn, is CEBEKO gestart met de productie van een eigen reeks attachments, ook op maat. Het assortiment bestaat uit diverse soorten bakken, zoals graafbakken en puinbakken, maar ook uit grondboren, rippers, grijpers en koppelplaten voor breekhamers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details