Platform voor de tuin- en groenprofessional
Met TNO ontwikkelde voegmiddelen zijn duurzaam en verrassend betaalbaar 
‘Zie hier het resultaat. Braber was zeer tevreden over de makkelijke verwerking, de duurzame uitstraling en de bijzonder goede betaalbaarheid.’

Met TNO ontwikkelde voegmiddelen zijn duurzaam en verrassend betaalbaar 

Verbeterd voegmiddel

De in Nederland verkrijgbare polymeer voegmiddelen worden veelal uit Canada geïmporteerd. “Dat deden wij ook lange tijd, maar omdat niet alle hoveniers tevreden waren, besloot ik zelf een formule te ontwikkelen”, vertelt Jack Weijers, eigenaar van Normeco.” Samen met TNO werkte hij 3,5 jaar aan de perfecte formule: StoneFlex. Het enthousiasme onder de gebruikers was groot en daarom heeft hij inmiddels meerdere varianten op de markt gebracht.

“StoneFlex is veel beter bestand tegen een hoog grondwaterpeil en kan zelfs ingezet worden bij lichte stabilisaties. En het is super eenvoudig in het gebruik. Moest je voorheen voorzichtig zijn met water, nu moet je er zelfs veel van gebruiken.”

‘Met Braber Groenvoorziening uit Renesse gingen we StoneFlex Finish toepassen bij deze keramische tegels.’

​Duurzaam en betaalbaar

Onder andere door 30 procent meer bindmiddel te gebruiken, is de kwaliteit sterk verbeterd. Hoewel bindmiddelen het duurste ingrediënt vormen, bespaart Normeco enorm op transport- en productiekosten, omdat zij de producten in haar eigen fabriek in Nederland maakt. Daardoor zit er voor een hovenier veel marge op StoneFlex, terwijl de adviesprijs marktconform is. Het enorme enthousiasme onder gebruikers leidde tot een tweede variant, StoneFlex Finish, dat een prachtig glad resultaat geeft. En betonstenen die nauwelijks een voeg hebben en daarom voorheen niet gevoegd werden, kunnen nu wel tegen onkruid beschermd worden. 

Aqua Easy

Zeer recent lanceerde Normeco alweer een nieuwe voegoplossing: Aqua Easy. Deze nieuwe 1K voegoplossing is gemaakt van dusdanig fijn zand dat de voeg snel een eenvoudig verwerkt wordt. Met als resultaat een mooiere, onkruidvrije voeg die ook nog eens zeer betaalbaar is. Deze voeg is leverbaar in vier standaardkleuren en vier premiumkleuren. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details