Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘Door te luisteren blijven wij ontwikkelen en brengen nieuwe designs op de markt’
Top Stone 100/100 kunststof goot met zwart alu rooster 1000mm.

‘Door te luisteren blijven wij ontwikkelen en brengen nieuwe designs op de markt’

De MINI-drain

De belangrijkste kerntaak van PCK Belgium is slim en vakkundig regenwater opvangen rondom kantoorgebouwen, een oprit of het terras van een woonhuis en dat vervolgens naar de plek brengen waar het gewenst is. “Tegenwoordig ook op locaties met een beperkte ruimte, zoals op een balkon. Vorig jaar introduceerden wij ons nieuwste model; de MINI-drain”, zegt Mahdi Gardabou, verkoopmanager bij PCK Belgium.

PCK Belgium is het bedrijf van Mahdi en zijn schoonvader Peter Schelstraete, manager van PCK Belgium, die samen Star Drain hebben bedacht en ontwikkeld. Mahdi: “Onze drijfveer is water teruggeven aan de bodem en zorgen dat het niet als afvalwater het riool in verdwijnt. Tegelijkertijd inspireren klanten ons om te blijven innoveren. Vorig jaar hebben we de MINI drain op de markt gebracht; erg handig op bijvoorbeeld balkons, waar de diepte voor afwatering beperkt is. Ook hebben we een nieuw rooster vervaardigd dat opspattend water bij grote ramen of schuifdeuren voorkomt. Het scheelt het onnodig wassen van ramen.”

Mahdi vervolgt: “We staan op verschillende beurzen in België en Nederland en we hoorden het voorbeeld van een klant met een prachtige natuurtuin. Ook hij heeft behoefte aan een goede afwatering, maar wilde de gootjes niet zien, iets dat bij een mooi terras juist van toegevoegde waarde kan zijn. Wij hebben nu een goot gemaakt, dat we vullen met kiezelstenen, in verschillende kleuren. Het sluit naadloos aan in het tuinontwerp, want je ziet enkel de aluminium randen van een centimeter breed. Doordat het water door de kiezels gaat is het water gefilterd en bevat minder vuil.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details