Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘Het Zwitserse zakmes onder de bouwmachines’
De RELLY 1.8E heeft het hoogste hefvermogen in zijn gewichtsklasse.

‘Het Zwitserse zakmes onder de bouwmachines’

Alles in één: een unieke mini-shovel

De stratenmakersbranche verandert. Waar vroeger het werk voornamelijk met de hand werd gedaan, is er tegenwoordig vraag naar grote, krachtige machines. En die vraag heeft De Schans B.V. luid en duidelijk verstaan. Met haar innovatieve wiellader, de RELLY, verovert De Schans de Nederlandse en Belgische markt en binnenkort ook de Groene Sector Vakbeurs.

“Van origine zijn we ‘Knikmops-mannen’”, zegt verkoopleider Jan-Willem Slegh. Inmiddels is De Schans uitgegroeid tot één van de bekendste machineleveranciers voor stratenmakers en hoveniers, en leveren ze meer dan enkels Knikmopsen. “We verkopen, huren en onderhouden een enorm assortiment aan machines en gereedschappen.” 

Het gebruiksvriendelijke dashboard.

Sinds 2022 is de RELLY onderdeel van de indrukwekkende collectie. Deze minishovel is volledig door De Schans ontwikkeld. “Doordat we veel contact hebben met onze klanten, weten we altijd waar vraag naar is”, vertelt Jan-Willem. “In 2018 hoorden we vanuit verschillende hoeken dezelfde vraag: een machine die alles wat al op de markt is, combineert. En dat werd de RELLY.” In eerste instantie bracht De Schans de RELLY elektrisch op de markt. Deze versie bevat de nieuwste technieken en gaat de hele dag mee. Later werd de net zo krachtige diesel RELLY geïntroduceerd.

Krachtige samenwerking

De Schans is niet alleen in Nederland actief, maar timmert ook in België hard aan de weg. Dankzij de samenwerking met drie Belgische en vier Nederlandse dealers, gaan de RELLY’s als zoete broodjes over de toonbank. “We kiezen voor een kleine kring aan loyale partners”, zegt Jan-Willem. “Doordat deze kring écht in de RELLY gelooft, weten we hem ook over de grens goed aan de man te krijgen.” 

Dealers Terramax, Senex en Contramatt zijn het erover eens: de RELLY is een unieke machine. Ze noemen hem ‘het Zwitserse zakmes onder de bouwmachines’ en beweren dat als je hem één keer hebt gebruikt, je niet meer zonder kunt. Ook dit jaar staat De Schans weer op de Groene Sector Vakbeurs en uiteraard neemt ze de RELLY mee. Dus kom langs en laat je verbazen door alles wat deze krachtige machine te bieden heeft.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details