Platform voor de tuin- en groenprofessional
Innovatief 2-takt starten met ECHO

Innovatief 2-takt starten met ECHO

Meer dan alleen toewijding aan accu-techniek

ECHO heeft het starten van een 2-takt kettingzaag gereduceerd tot het trekken aan het koord, meer niet.

Met de titel Electronic Control (EC) is de CS-4010-EC de nieuwste telg in het assortiment middenklasse “farmer-kettingzagen,” uitgerust met een startassistent. Het kan worden omschreven als een automatische choke, maar er schuilt meer onder de motorkap.

Het brandstofsysteembeheer zorgt voor een optimaal samengesteld brandstofmengsel, waardoor een koude motor reageert als een reeds opgewarmde. Dit resulteert in een stabiele stationaire loop en directe acceleratie van de 2-takt motor met onmiddellijk beschikbaar maximaal vermogen. De verwachte acceleratie door de bediener wordt direct werkelijkheid, zelfs bij een koude motor.

Naast het geavanceerde brandstofbesturingssysteem beschikt de kettingzaag over een automatisch resetbare stopschakelaar. Deze schakelaar wordt automatisch opnieuw geactiveerd nadat de machine is gestopt, zodat u niet vergeet deze weer in te schakelen.

Bovendien is de machine uitgerust met het EasyStart® startsysteem, dat ook de trekkracht voor de gebruiker aanzienlijk vermindert.

Met een vermogen van 1,9 kW (2,6 PK) en een gewicht van slechts 4,2 kg , beschikt deze kettingzaag over aantrekkelijke eigenschappen die het mogelijk maken om de meeste algemene zaagklussen met veel plezier uit te voeren.

De ECHO CS-4010-EC is verkrijgbaar bij de erkende ECHO dealer in uw regio vanaf € 495,04 excl. BTW

(€ 599,00 incl. BTW). U vindt een ECHO-dealer via www.echodependonit.com .

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details