Platform voor de tuin- en groenprofessional
Jouw ideale gazon met de Makita robotmaaier

Jouw ideale gazon met de Makita robotmaaier

Makita introduceert haar eerste robotmaaier. De RM350D maakt maaien makkelijk. Dankzij het volledig automatische systeem is de maaier zelfvoorzienend in maaien en opladen. Een onderhoudsarm gazon dat mooi en vol is? Dat kan met de Makita robotmaaier. Maaien wordt eenvoudig en efficiënt dankzij de geavanceerde oplossing voor zorgeloos gazononderhoud, een perfect gazon zonder moeite.

Mulchen

Een mooi gazon krijg je door zo vaak mogelijk te maaien. Dit zorgt ervoor dat het gras nieuwe uitlopers gaat maken en daardoor wordt het gazon voller en hebben onkruid en mos minder kans. Door het mulchen geef je voeding en water terug aan het gazon, waardoor het gazon gezond en sterk wordt. Deze robotmaaier werkt op deze manier, hij maait het gras en laat dit liggen op het gazon.

Koolborstelloze motoren

De RM350D robotmaaier is voorzien van een nieuw type koolborstelloze motoren, dat door Makita zelf ontwikkeld en geproduceerd is. Deze hoog vermogen motoren garanderen een optimale werking. Er vindt geen wrijving plaats waardoor er geen energie verloren gaat en de motor minder snel warm wordt. De motor is daardoor constant in toeren, heeft een lange levensduur en is efficiënt. De sterke ingebouwde li-ion 18 V, 5,0 Ah accu aangedreven robotmaaier wordt in zijn station opgeladen.

1. Configuratiescherm. 2. Stop knop. 3. LED verlichting. 4. Laadstation. 5. Drie maaimessen. 6. Handgreep. 7. Afneembare kap.

Zorgeloos genieten

De Makita robotmaaier is voorzien van software waarmee je het tijdstip van het maaien naar wens kan instellen. Met een maaidek van 24 cm breed heeft hij een maximaal werkgebied van 3.500 m2. Dankzij de snelle betrouwbare laad- en accutechniek van Makita, blinkt de RM350D Robotmaaier uit in een grotere dekking. De automatische maaihoogte instelling en spiraal-/spotmaaien maken het onderhoud nog veelzijdiger. De robot werkt met een grensdraad wat een foutloze werking garandeert. Door het toepassen van één of twee begeleidingsdraden is het terugvinden van het laadstation voor de robot een koud kunstje.

Optimaal resultaat

De Makita robotmaaier is voorzien van de nieuwste technologie waardoor een helling van 26 graden geen uitdaging is. De maaihoogte is in negen hoogtes te verstellen, van 20 – 60 mm, met stappen van 5 mm. Stel eenvoudig een begin- en eindhoogte voor een optimaal resultaat. De geavanceerde robotmaaier past gedurende de dagen automatisch zijn hoogte aan. Het botsingdetectiesysteem detecteert obstakels en draait van het obstakel weg. Dit voorkomt schade aan het obstakel en de robotmaaier. Bij het handmatig heffen en kantelen van de robotmaaier wordt het maaimes direct stop gezet door het activeren van de tilsensoren. De robotmaaier is makkelijk schoon te maken door de afneembare kap en mag met de waterslang worden gereinigd.

Dealernetwerk

De robotmaaier wordt verkocht door dealers die met de juiste service en begeleiding de klanten adviseren. Deze gecertificeerde Makita Robotmaaier Dealers hebben kennis van de groenmarkt, een eigen service afdeling en een eigen installatie- en onderhoudsdienst. Deze winkels zijn te vinden op: www.makita.nl/dealerlocator

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details