Platform voor de tuin- en groenprofessional
Investeringen in productontwikkeling en organisatie werpen hun vruchten af
De HS131HR heggensnoeier met MA270 arm in actie.

Investeringen in productontwikkeling en organisatie werpen hun vruchten af

Gestaag verder bouwen aan klanttevredenheid

Er is volop activiteit bij Becx Machines in het Brabantse Moergestel. Zo hebben ze recent hun bedrijfspand ingrijpend verbouwd. Zowel productieruimtes, als ook magazijnen en kantoren zijn volledig op de schop gegaan. Hierdoor is men klaar voor de toekomst. En over de toekomst gesproken; hun investeringen in innovatie van de geroemde Becx heggensnoeiers, onkruidborstels (al dan niet met kantensnijders) en hydraulische armen gaan onverminderd door.

Aan het woord is Erwin Hommen, directeur van Becx Machines: “Als machinebouwer is het erg belangrijk om te blijven luisteren naar je klanten en continu alert te zijn op mogelijkheden om je bestaande machines te verbeteren. Dat onderkennen wij als geen ander. We produceren hier in Brabant een hele reeks gespecialiseerde machines voor groenprofessionals. Op het gebied van heggensnoeiers, onkruidborstels, kantensnijders en de bijbehorende hydraulische armen lopen we voorop. Wij willen de beste keuze voor onze klanten zijn en blijven. Dat doel haalt elke dag in ons het beste naar boven.”

De OBKS90-45 is flexibel inzetbaar.

Groene Sector Vakbeurs

Uiteraard is Becx Machines ook aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs die op 10, 11 en 12 januari aanstaande gehouden wordt. Op stand 535 worden deze keer hun meest courante machines getoond. De vraag naar deze machines blijft onverminderd hoog en ze sluiten perfect aan bij de doelgroep van deze vakbeurs. 

Heggensnoeier

Hommen en zijn team nemen sowieso de HS131HR heggensnoeier mee. Deze heeft een werkbreedte van 131cm en is voorzien van een geleiderol wat perfect verticaal snoeien mogelijk maakt. Er wordt gebouwd met louter A-merk componenten als hydro-motoren en lagerhuizen. Een perfect snoeibeeld, kwaliteit/duurzaamheid en veiligheid staan simpelweg voorop en deze eigenschappen komen allemaal samen in de heggensnoeiers van Becx Machines.

Ook een onkruidborstel (OBA50) kan met de hydraulische MA270 arm gecombineerd worden.

Onkruidborstel met kantensnijder

De OBKS90-45 is een hydraulisch aangedreven onkruidborstel met een kantensnijder en ook deze machine is op de stand te zien. Onkruidbestrijding zonder gebruik te maken van giftige stoffen of kokend water/gasbranders past natuurlijk helemaal in het huidige tijdsbeeld. Het mechanisch verwijderen is een efficiënte en milieuvriendelijke manier. De machinist kan alle componenten apart van elkaar hydraulisch bedienen wat deze onkruidborstel voor de intensieve gebruiker erg flexibel maakt. 

Hydraulische maaiarm

Om het bereik en daarmee de inzetbaarheid van heggensnoeiers te vergroten, ontwikkelde Becx Machines een eigen maaiarm. Op de beurs wordt de MA270 met een bereik van, u raadt het al, 270cm getoond. Hiermee heeft u als klant één aanspreekpunt voor zowel de snoeier als de maaiarm en dat wordt door de markt enorm gewaardeerd.

Het team van Becx Machines is een geoliede machine.

Toekomstige ontwikkelingen

Op de vraag wat we binnenkort van Becx Machines aan innovaties kunnen verwachten, reageert Hommen enthousiast: “Er zitten een aantal mooie dingen aan te komen. Ik kan nog niet te veel uitweiden, maar de markt zal zeker positief reageren. Daar zijn we van overtuigd. Misschien lichten we een tipje van de sluier op tijdens de Groene Sector Vakbeurs. Maar om die toezegging te doen, daar is het net nog te vroeg voor. We doen het goed of we doen het niet.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details