Platform voor de tuin- en groenprofessional
Ontmoeten en ontdekken voor een fantastische tuin
Een trend van dit moment is dat mensen het interieur van hun huis het liefst doortrekken in de tuin.

Ontmoeten en ontdekken voor een fantastische tuin

‘Mensen deel laten uitmaken van onze familie’

Voor inspiratie en persoonlijk contact moet je als hovenier bij Buiter Beton zijn. Dit nuchtere familiebedrijf is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam in de branche en deelnemer van het eerste uur van de Groene Sector Vakbeurs. Marketingspecialist Marlies Kruidhof en directeur Pieter Dragt vertellen over hun deelname aan de beurs.

Volgens Pieter is de beurs veel meer dan een productpresentatie. “Het belangrijkste doel is om mensen deel uit te laten maken van onze familie. De Groene Sector Vakbeurs biedt daarvoor de perfecte gelegenheid. Het is een gezellige beurs waar we in een ontspannen sfeer elkaar ontmoeten en de tuintrends bespreken.” 

‘We nemen onze adviserende rol heel serieus.’

Marlies beaamt: “Het is echt een relatiebeurs. We willen op een plezierige manier met onze relaties samenwerken en de Groene Sector Vakbeurs is een mooie aftrap voor het nieuwe jaar.”

Totaalassortiment

Buiter Beton kan op de beurs niet de complete terras & trends presentatie laten zien. Marlies: Daarom hebben wij verschillende showlocaties waar hoveniers ons assortiment kunnen ervaren. Je vind ons in Balkbrug, Hengelo, Naarden en Heemskerk. Daarnaast organiseren we op 25 januari een hoveniersdag op de zaak in Balkbrug. Dat is een mooi vervolg op de beurs om met onze relaties door middel van workshops en productdemonstraties de producten verder te verkennen en ervaren. Uiteraard zal die dag ook gekleurd worden met wat ‘fun’. 

Binnen naar buiten

Een trend van dit moment is dat mensen het interieur van hun huis het liefst doortrekken in de tuin, vertelt Pieter. Marlies vult aan: “Mensen willen bijvoorbeeld hun houten vloer terug laten komen in de tuin. De oplossing? Keramische tegels met houtmotief bijvoorbeeld. Een zeer slijtvaste en onderhoudsvrije oplossing.”

Twee tuinen in één

“Een ander belangrijk product is tuinverlichting”, vertelt Pieter. “Met goede kun je het hele jaar door van je tuin genieten, ook in de donkere maanden. Maar elektro is wel een andere tak van sport, daarom ondersteunen wij ook daarbij. Bijvoorbeeld met een zorgvuldig doordacht lichtplan. We nemen onze adviserende rol heel serieus.”

Al met al zal de presentatie van Buiter Beton absoluut een bezoek waard zijn. Voor de nodige productinspiratie en een gezellige ontmoeting, bezoek ze bij stand 144. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details